Eksport til Tyskland

Eksport til Tyskland

Styrk dit salg ved at eksportere til Tyskland

Det grænseoverskridende samarbejde har høj prioritet i Tønder Erhvervsråd

Vil du gerne styrke dit salg ved at eksportere til Tyskland – Danmarks vigtigste eksportmarked?

Med Tønders grænsenære placering har vi i kommunen tradition for at kunne begå os i Tyskland både kulturelt og sprogligt. Vi har stor viden om de tyske erhvervsmæssige forhold og forretningskulturer og kan lukke døre op i Tyskland.

Tønder Erhvervsråd tilbyder gratis eksportvejledning til Tyskland. Vi tager udgangspunkt i din virksomheds individuelle situation, når vi sammen kigger på din virksomheds muligheder for eksport. Ofte inddrager vi specialister fra Udenrigsministeriet og Erhvervshus Syddanmark. Vi hjælper også din virksomhed med at afdække muligheder for at komme i kontakt med eksterne konsulenter og rådgivere fra Tyskland via vort store grænseoverskridende netværk.

Ved hjælp af vor adgang til specialværktøjet VækstHjulet til Internationale kunder, hjælper vi dig med at træffe beslutninger om, hvordan du skal trænge ind på det tyske marked.

 • Din lokale eksportkonsulent

  Du vil møde erhvervskonsulent Jan Diers, hvis du går med tanker om at eksportere til Tyskland. Jan er projektleder for Interreg-projektet Fit4Jobs, der arbejder med at fremme det grænseoverskridende samarbejde. Jan har derfor  et indgående kendskab til de muligheder og udfordringer, man møder på det tyske marked.

  Jan har et stort grænseoverskridende netværk og mange kontakter i Tyskland til både private – og offentlige aktører.

  Kickstart dit eksporteventyr med os
 • Danmarks største eksportmarked

  Danmarks samhandel med Tyskland dækker over både import og eksport for mange milliarder kroner. Eksporten til Tyskland beskæftiger omkring 92.000 mennesker i Danmark. Det er hovedsageligt varer, vi handler med vores store nabo, og hele 21 procent af Danmarks import af varer kommer fra Tyskland, mens eksporten af varer til Tyskland udgør 14 procent.

 • Det grænseoverskridende samarbejde

  Det grænseoverskridende samarbejde har høj prioritet i Tønder Erhvervsråd og Tønder Kommune. Tønder Erhvervsråd er specialiseret i at forbinde danske og tyske virksomheder og skabe netværk på tværs af den dansk-tyske grænse.

 • Infoportal Work In DE-DK

  Work In DE-DK er en informationsportal der skal være med til at fremme det grænseoverskidende samarbejde i den danske/tyske grænseregion. Portalen er udviklet under projektet [email protected], der har til formål at nedbryde barrierer i den dansk/tyske grænseregion. På Work-in-de-dk.com bliver der formidlet informationer om erhvervslivet i grænseregionen, der er målrettet arbejdsgivere og arbejdstagere i regionen samt i metropolområderne i Danmark og Tyskland.

  Besøg Work-In-DE-DK.com
 • Tilmeld dig erhvervsnews

  Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.

  Tilmeld erhvervshus