NyhedSkrevet: 8. november 2021

Vindere af Iværksætterprisen 2020 – Legeskum

Legeskum – et tumleunivers af skumklodser, fra Østerby, vandt Iværksætterprisen i 2020. Legeskum er en virksomhed, der skaber et univers for leg og læring til børn i alle aldre. Bag Legeskum står parret Anita og Lars Detleffsen. De er forældre til 4 børn i alderen 0 -10 år. Også børnene er en del af virksomheden, da det er børnene der afprøver Legeskummet, og agerer fotomodeller, når der skal tages fotos. Virksomheden blev hurtig større. Lageret flyttede fra hovedhuset til stalden, og efterfølgende videre ud i laden

Vindere af Iværksætterprisen 2020 – Legeskum

Online-salget, og det hurtigt voksende kendskab til produkterne og brandet, har haft afgørende betydning for virksomheden. Med en fordobling af salget mærker man klart, at tumlemøblerne er populære. Legeskum producerer ikke bare til private men også til kommunale institutioner.

At modtage den her pris er jo en kæmpe anerkendelse og et skulderklap for de resultater, som vi har skabt sammen. Det varmer rigtig meget. Især når vi dagligt bruger rigtig mange timer – weekendtimer, aftentimer og familietimer – på Legeskum. Det giver blod på tanden og fornyet energi til at fortsætte – lød det fra en rørt Anita Detleffsen, da de modtog prisen i november 2020.

Lars og Anita har løbende gjort brug af den vejledning og de services, der tilbydes i Tønder Erhvervsråd.

De har været en rigtig god hjælp, og vi har fået vejledning på de punkter, som vi nu har manglet svar på. Så det har været rigtig godt at have en sparringspartner også løbende i processen.

Det har prisen betydet for dem

Det første der falder Lars ind på spørgsmålet, om hvad prisen har betydet er:

Det har jo givet en større lokal synlighed. Vi har fået flere lokale henvendelser, både fra institutioner og private borgere. Nogle har gerne villet se vores udvalg af produkter…

siger Lars Detleffsen og fortsætter

Lokalkendskab er vigtigt, det gør os mere synlige. Og nu når vi i løbet af dette år åbner et showroom, så er det jo vigtigt at kunne finde os.

 

Har du spørgsmål?

Skriv eller ring til os.

Palle Graversgaard

Palle Graversgaard

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.