NyhedSkrevet: 12. november 2021

Vinder af Erhvervsprisen 2020 – SP Leasing

Erhvervsprisen gives til en virksomhed fra det lokale erhvervsliv i Tønder Kommune, der har udmærket sig særligt i året, der er gået, og som aktivt bidrager til skabelsen af vækst, visioner og innovation.

Vinder af Erhvervsprisen 2020 – SP Leasing

For tre år siden åbnede SP Leasing i Agerskov. Bag SP Leasing står Steffen Petersen. Det er ikke kun leasing, der er produktet, men også køb, salg og klargøring af privatbiler og erhvervskøretøjer.

I firmaet er der fire ansatte, heraf er ejeren Steffen den ene. Steffen Petersen er ud af en bilforhandler familie, hvor både farfar og far har været/er bilforhandlere, så det har egentlig altid været naturligt for ham, at skulle være bilforhandler.

Målet er vækst. Vækst er lig med tilfredse kunder – målet er til fulde indfriet ved hjælp af netop tilfredse kunder og højt serviceniveau.

SP Leasing, med Steffen Petersen ved roet, er et ægte eksempel på, at geografi ikke er en faktor i forhold til at skabe en succesfuld virksomhed med fokus på vækst og skabelsen af nye arbejdspladser. Steffen er med til at sætte sit præg på erhvervsudviklingen i vores område, og det skal værdsættes. Det må vi ikke tage forgivet.

Sådan lød det fra erhvervsdirektør Peter Engel-Andreasenved prisoverrækkelsen i 2020.

Hvad har det betydet vinde erhvervsprisen i 2020

At vinde Erhvervsprisen har for os – som lokal leverandør af erhvervskøretøjer – betydet, at vi er blevet endnu mere kendt blandt de lokale håndværkere, og det er ikke så ringe.

Har du spørgsmål?

Skriv eller ring til os.

Peter Engel-Andreasen

Peter Engel-Andreasen

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.