Værktøjer

Værktøjer

Værktøjer og nyttige links i forbindelse med arbejdskraft og uddannelse

VÆRKTØJER OG NYTTIGE LINKS

Her på siden finder du oversigter, værktøjer og links til sider med virksomhedsrettede redskaber, hvor man kan få et overblik over fx virksomhedspraktik, voksenlæring og aktuel stof om start, drift og udvikling af virksomheden.

Væksthjulet anvender vi som en værktøjskasse sammen med virksomhederne, når vi arbejder med vækstforløb og fx vælger at gå i dybden med arbejde, der relaterer sig til rekruttering og administrering af medarbejdere. Det kan som eksempel også være virksomhedens produktsortiment eller produktudvikling, hvor man ved hjælp af strukturerede vækstark får dialog om virksomhedens produkter og services.

På virksomhedsguiden kan man finde alle forhold vedrørende fx ansættelse og HR, kompetenceudvikling og udenlandsk arbejdskraft.

Vi står altid klar med vejledning og sparring på din forretningsidé, og vi vil trække på vores store netværk at specialister.

Kontakt Amit for at høre mere
 • Væksthjulet

  Væksthjulet er en værktøjskasse, som kan bruges i samarbejde med virksomheder og har som til formål at bearbejde 4 grundlæggende udfordringer: De skal skabe et attraktivt Forretningskoncept, opbygge en stærk Organisation, udvikle varige Kunderelationer og samtidig sikre en profitabel Virksomhedsdrift. Alt i alt en 360 graders analyse af virksomheden og dens udfordringer.

  Tønder Erhvervsråds konsulenter er alle certificerede i Væksthjulet.

  Læs mere om Væksthjulet her.

 • Virksomhedsguiden

  Virksomhedsguiden.dk er stedet for viden og værktøj til virksomheder i vækst. Her finder du information om lokale arrangementer og hjælp til registrering af virksomhed, skat og meget mere, samt skabeloner til at downloade f.eks forretningsplaner, budgetter mv. Du kan også finde hjælp til ansættelse og HR, kompetenceudvikling og udenlandsk arbejdskraft.

  GÅ TIL VIRKSOMHEDSGUIDEN.DK

 • Styrelsen for arbejdsmarked og rekruttering

  På styrelsen for arbejdsmarked og rekrutterings hjemmeside finder man en lang række indsatser og ordninger på beskæftigelsesområdet, som bl.a. har til formål at understøtte virksomheden med oplysning om fx virksomhedsservice og rekruttering.

  Man kan tillige få aktuel viden om beskæftigelsesindsatesen, forskellige analyser og udvikling på arbejdsmarked.

  Læs mere om STAR her.

 • Virksomhedsservice - Jobcenter Tønder

  Her kan virksomheden få mere viden om samarbejde med Jobcenter Tønder omkring rekruttering og fastholdelse af ledige arbejdskraft samt CSR muligheder.

  Jobcentret arbejder endvidere med en række indsatsområder omkring udvikling, social ansvarlighed og fælles strategi omkring et rummeligt arbejdsmarked.

  Læs mere om Jobcenter Tønder her.

 • MCK Automatik – En velsmurt, grundig og dygtig maskine

  MCK Automatik – En velsmurt, grundig og dygtig maskine

  På Industrivej 29 i Løgumkloster, måske bedre kendt som Håndværkergården, sker der i øjeblikket store og spændende ting.

  Læs case storie

  MCK Automatik

  Tilmeld dig erhvervsnews

  Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.