Værktøjer

Værktøjer og nyttige links i forbindelse med arbejdskraft og uddannelse

Værktøjer

VÆRKTØJER OG NYTTIGE LINKS

Her på siden finder du oversigter, værktøjer og links til sider med virksomhedsrettede redskaber, hvor man kan få et overblik over fx virksomhedspraktik, voksenlæring og aktuel stof om start, drift og udvikling af virksomheden.

Væksthjulet anvender vi som en værktøjskasse sammen med virksomhederne, når vi arbejder med vækstforløb og fx vælger at gå i dybden med arbejde, der relaterer sig til rekruttering og administrering af medarbejdere. Det kan som eksempel også være virksomhedens produktsortiment eller produktudvikling, hvor man ved hjælp af strukturerede vækstark får dialog om virksomhedens produkter og services.

På virksomhedsguiden kan man finde alle forhold vedrørende fx ansættelse og HR, kompetenceudvikling og udenlandsk arbejdskraft.

Vi står altid klar med vejledning og sparring på din forretningsidé, og vi vil trække på vores store netværk at specialister.

nyhed
Værktøjer

Rådgiverdag hos Tønder Erhvervsråd

Tønder Erhvervsråd afholder to workshops om året for samtlige rådgivere, hvor der bydes på virksomhedscases og workshops. Denne gang...Læs mere
nyhed
Værktøjer

Workshop om ERP-system og de mange muligheder

Tønder Erhvervsråd har den seneste tid haft fokus på digitalisering og forretningers effektivisering vha. IT og ERP systemer. I...Læs mere
nyhed
Værktøjer

Bag kulissen ved Erhvervslivets Prisuddeling

Det er en markant begivenhed, der hvert år hylder lokal virksomheder gennem uddelingen af SMALLBusiness-prisen, Initiativprisen, Den Sociale Virksomhedspris...Læs mere

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.

Tilmeld nyhedsbrev