NyhedSkrevet: 1. november 2021

Tysk praktikant til Tønder Erhvervsråds Fit4Jobs

Det dansk/tyske grænseoverskridende projekt Fit4Jobs, som Tønder Erhvervsråd er projektejer på, har fået ansat en tysk praktikant – Marquardt Petersen.

Tysk praktikant til Tønder Erhvervsråds Fit4Jobs

Marquardt er 25 år gammel, og er bosiddende i Sörup, en by tæt på Flensborg. I øjeblikket er han kandidatstuderende på Europa Universität Flensburg og Syddansk Universitet, hvor han studerer Business, Dansk og Kultur/cand.merc.int.

Marquardts opgaver i Fit4Jobs vil primært bestå af mapping-opgaver, hvor han vil synliggøre topindustrierne i den dansk-tyske grænseregion, med fokus på brancher/segmenter, opdelt pr. kommune/kreis samt synliggøre og sammenligne jobtyper med ledig arbejdskraft – her med fokus på kompetencer og opdelt pr. kommune/kreis.

Jeg ser frem til at arbejde sammen i et internationalt miljø, hvor jeg kan bruge de færdigheder jeg har lært under mit studie. Jeg håber, at jeg får en fornemmelse af, hvordan et internationalt team arbejder sammen om et projekt, der er til gavn for alle aktører, og at jeg kan være en produktiv del af det.

Fundende fra Marquardts praktikperiode vil blive fremvist på hjemmesiderne www.work-in-de-dk.com og www.business-de-dk.com, hvor jobsøgende og erhvervsdrivende vil kunne drage fordel af informationerne.

Vi ser frem til et givende samarbejde med en højt engageret og motiveret studerende.

Vil du vide mere om Work In DE/DK og Business DE/DK?

Du kan læse mere om selve Fit4Jos projektet og de dertilhørende hjemmesider her:

https://tondererhvervsraad.dk/fit4jobswaddenc/

Har du spørgsmål?

Skriv eller ring til os.

Jan Jasper Diers

Jan Jasper Diers

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.