NyhedSkrevet: 2. juni 2022

Tønder Gymnasium og Tønder Erhvervsråd på besøg hos maskinmesterskolen i Esbjerg

3 lektorer fra Tønder Gymnasium og erhvervskonsulent fra Tønder Erhvervsråd har været på besøg på maskinmesterskolen i Esbjerg for at høre nærmere om uddannelsen og de muligheder, skolen tilbyder.

Tønder Gymnasium og Tønder Erhvervsråd på besøg hos maskinmesterskolen i Esbjerg

Tønder Erhvervsråd synes, at det kunne være spændende at høre nærmere om og få et indblik i uddannelsen som bachelor in Technology Management and Marine Engineering, og at der skabes en form for samhørighed mellem skolen og Tønder Gymnasium.

Det syntes både Gymnasiet og Jens Færgemand Mikkelsen, rektor for maskinmesterskolen, var en rigtig god idé, og der blev derfor aftalt et besøg med rundvisning, fortælling om skolens uddannelsesfaciliteter og et mere dybdegående indblik i selve uddannelsen. Fra Tønder gymnasium deltog Rasmus Bogh Linnet, som i øvrigt er ansvarlig for Alu Science Centret på gymnasiet, Jonas Cilieborg og Johnny Weile, som tillige er  uddannelsesansvarlig på Gymnasiet. Alle underviser i fysik og matematik.

Det blev en rigtig spændende formiddag, hvor man ved selvsyn og en snak hen over bordet fik en god debat om uddannelsen bl.a. med viden om termiske maskiner og anlæg, procesanalyse og automation. Maskinmesteruddannelsen som ikke bare en uddannelse man kan bruge på skibe, men også er et godt grundlag for studerende, der ønsker et lederjob indenfor energi, forsyning og produktion typisk i  større virksomheder.

Dagens besøg resulterede også i konkrete aftaler mellem maskinmesterskolen og Gymnasiet med projektdage for 2. og 3. g’ere  på skolen til efteråret 2022.

Har du spørgsmål?

Skriv eller ring til os.

Amit Mozumdar

Amit Mozumdar

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.