NyhedSkrevet: 7. oktober 2021

Tønder Erhvervsråd styrker sig inden for grøn omstilling og bæredygtighed

Et af de fokusområder, der ligger Tønder Erhvervsråd nært er bæredygtighed og den grønne omstilling. Vi vil gerne sørge for, at vi kan vejlede vores medlemmer i, hvordan de bedst muligt kan optimere sig inden for disse områder.

Tønder Erhvervsråd styrker sig inden for grøn omstilling og bæredygtighed

Vi havde derfor, torsdag den 30. oktober, besøg af Peter Lind, der er projektleder ved Erhvervshus Sydjylland, til at komme og klæde vores erhvervskonsulenter godt på med den fornødne viden inden for bæredygtighed og grøn omstilling.

Erhvervsdirektør Peter Engel-Andreasen mener, at det er nødvendigt, at Tønder Erhvervsråd er opdateret på seneste viden på dette område.

Vores mission er jo, at hjælpe virksomhederne, og klæde dem godt på til vækst. Derfor skal vi jo også klæde os selv godt på med viden, som kan hjælpe virksomhederne. I dette tilfælde om bæredygtighed og grøn omstilling, som er et emne der fylder meget for virksomhederne. Derfor glæder det mig nu, at vi er blevet lidt skarpere inden for området.

Kun knap hver tredje SMV er gået i gang med den grønne omstilling, og mange SMV’er har slet ikke grøn omstilling med i forretningen, viser en ny publikation om SMV’ernes tilstand fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. Derfor mener vi, i Tønder Erhvervsråd, at vi skal sikre os den bedst mulige viden, så vi kan vejlede de virksomheder, der vil ændre den statistik.

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.