NyhedSkrevet: 2. juli 2021

Tønder Erhvervsråd skriver under på aftale med WFG NF til gavn for Hele Tønder området

Den 28. juni 2021 mødtes repræsentanter fra Tønder Erhvervsråd med Wirtschaftsförderungsgesellschaft Nordfrieslands geschæftsfürer, Dr. Mathias Hüppauff ved den dansk-tyske grænse. Her skrev bestyrelsesformand Bo Kjelkvist og Erhvervsdirektør Peter Engel-Andreasen under på den nye samarbejdsaftale mellem de to parter.

Tønder Erhvervsråd skriver under på aftale med WFG NF til gavn for Hele Tønder området

Aftalen går ud på, at de to foreninger blandt andet skal samarbejde om at skabe vækst i den fælles grænseregion. Det kunne f.eks. ved at få virksomheder til at slå sig ned her, eller ved at rekruttere arbejdstagere og deres familier til at bo og arbejde i området.
Peter Engel-Andreassen, der er erhvervsdirektør for Tønder Erhvervsråd, ser frem til samarbejdet ”Det glæder mig, at skrive under på denne aftale. Når vi ligger her i landet, så er det oplagt at se til Tyskland for at skabe vækst her i området. Samtidig har vi også en masse kompetencer i Danmark som tyskerne kan bruge, og det er positivt, at vi nu lægger en ekstra indsats for det grænseoverskridende samarbejde.”

Den tyske samarbejdspartner Dr. Mathias Hüppauff fra WFG NF glæder ser frem til samarbejdet med Tønder Erhvervsråd ”Der er mulighed for, at vi kan vækste vores grænseregion i samarbejdet med Tønder Erhvervsråd, og det glæder vi os til.”
Tønder Erhvervsråd har den seneste tid været lead-partner på det grænseoverskridende projekt [email protected], som har til formål at nedbryde barrierer og fremme samarbejdet på tværs af den dansk-tyske grænse. Det projekt var en succes, og er derfor blevet forlænget et år.

Har du spørgsmål?

Skriv eller ring til os.

Peter Engel-Andreasen

Peter Engel-Andreasen

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.