NyhedOpdateret: 9. november 2022

Tønder Erhvervsråd præsenterer finalisterne til Erhvervsprisen’22

Den 29. november løber den årlige prisuddelingen, der hylder erhvervslivet af stablen, og finalisterne til året erhvervspris er netop fundet.

Tønder Erhvervsråd præsenterer finalisterne til Erhvervsprisen’22

Til årets Erhvervspris’22 er det medlemmerne af Tønder Erhvervsråd, der udvælger vinderen til festen den 29. november, men man kan allerede nu gøre sig nogle tanker om, hvem man vil stemme på. De 3 finalister er nemlig blevet offentliggjort.

Til erhvervsprisen’22 er de tre finalister:

Hvem af de tre der skal vinde de 15.000 kroner, som er sponsoreret af Sydbank Tønder, bliver besluttet af de medlemmer af Tønder Erhvervsråd, der deltager i prisuddelingen.

Finalisterne er udvalgt blandt mere end 15 indstillede virksomheder. De er blevet udvalgt af Tønder Erhvervsråds bestyrelse, da virksomhederne har gjort sig ekstra bemærket i erhvervslivet i Tønder Kommune.

Erhvervslivets Prisuddeling er et event, som bliver afholdt i et samarbejde mellem Tønder Erhvervsråd og Tønder Kommune, hvor der udover Erhvervsprisen’22 bliver uddelt Iværksætterprisen’22, den sociale virksomhedspris, Initiativprisen’22 og CSR-mærker

Prisuddelingen kommer til at finde sted d. 29. november 2022 og vil foregå i Skærbækcentret. Hvis du ikke allerede er tilmeld, kan du gøre det her

Sidste års vinder udtaler

Sidste år var det også et skarpt felt af finalister, hvor medlemmerne skulle stemme mellem Belø VVS, Spar Agerskov og M.Poulsen/LØMA. Her var det M.Poulsen/LØMA, der løb med prisen. Udover gavechecken fik vinderen af erhvervsprisen graveret sit navn på en vandrepokal, som erhvervskonsulent i Tønder Erhvervsråd Jan Diers netop har afhentet. Her fik Jan en god snak omkring betydning af det ekstra skulderklap, og året der er gået med direktør Mogens Poulsen, som udtaler:

”Erhvervsprisen har betydet meget for hele virksomheden og alle ansatte. Det har været en stor anerkendelse af, hvor lang vi er kommet som team, og jeg vil gerne takke alle ansatte for deres store indsats”.

Har du spørgsmål?

Skriv eller ring til os.

Rie Holm Madsen

Rie Holm Madsen

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.