NyhedSkrevet: 16. november 2022

Tønder Erhvervsråd har været turist i egen by

Medarbejderne i Tønder Erhvervsråd mødtes en eftermiddag til en guidet tur i det gamle Tønder, samt Skulpturhaven. En tur, som gav alle en større indsigt I Tønders kulturarv og hvad man som turist eller bosiddende kan opleve i vores spændende by.

Tønder Erhvervsråd har været turist i egen by

De største nedslagspunkter gennem turen var: Hvorfor var Carsten Richtsen så betydningsfuld – hvad har den tyske tid betydet for kulturarven i Tønder – hvem var Kagmanden – og hvor står skulpturen Emma?

Disse og mange andre interessante forhold om Tønders rige kulturarv og den fine nyanlagte skulpturhave, kan I få vished for, ved at booke en guidet tur.

Købstaden Tønder trækker stærke spor tilbage til 1200-tallet. Mange smukke bygninger vidner om en rig og stærk historie – og nutidens flotte Tønder Marsk Initiativ får Tønder til at fremstå som en skinnende kulturperle.

En times byvandring i det gamle Tønder eller en tur i skulpturhaven kan måske være en god optakt til et virksomhedsarrangement eller måske bare være en lille adspredelse for os der bor og arbejder her og for vores gæster.

Kulturguide Alice Damm fortæller Tønders historie, krydret med anekdoter fra det virkelige liv for små og store grupper.

Ring eller skriv på tlf.: 30 71 06 25 eller book på www.romo-tonder.dk  eller www.booksonderjylland.dk

Har du spørgsmål?

Skriv eller ring til os.

Rie Holm Madsen

Rie Holm Madsen

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.