NyhedSkrevet: 8. april 2021

Tønder Erhvervsråd ansætter ny kommunikationskonsulent

Tobias Sonne Olsen, der er uddannet journalist fra Syddansk universitet i Odense, er blevet ansat med start her efter påskedagene.

Tønder Erhvervsråd ansætter ny kommunikationskonsulent

Den 25 årige Tobias Sonne Olsen, der blev færdig med sin uddannelse i januar i år, glæder sig over at være startet i Tønder Erhvervsråd.

”Jeg er selv søn af en selvstændig, så jeg har set, hvor hårdtarbejdende de er. Derfor glæder det mig at arbejde i en organisation, der arbejder med at hjælpe virksomheder.”

Tobias har erfaring som lokaljournalist, men har også arbejdet i et kommunikationsbureau. De erfaringer han har gjort sig de steder, vil han bruge i sit nye job i Tønder Erhvervsråd.

”Jeg tror, at jeg med mine erfaringer og idéer kan hjælpe Tønder Erhvervsråd med at blive endnu bedre til, at fortælle om de historier, som f.eks. deres medlemmer render rundt med”

Udover arbejdet med pressen, så skal Tobias også, sammen med gode kollegaer, arbejde med den eksterne kommunikation som blandt andet foregår på de sociale medier og på vores hjemmeside.

”Jeg ser frem til at begynde arbejdet med kommunikationen i Erhvervsrådet, hvor jeg blandt andet vil have fokus på pressearbejdet. Derudover glæder jeg mig til at fortælle de gode historier, Tønder Erhvervsråd og dets medlemmer bærer rundt på.”

Tobias Sonne Olsen havde første arbejdsdag den 6. april, og er allerede glad ved tankerne om de opgaver der er forude

”Jeg glæder mig. Jeg føler mig godt tilpas på stedet, og jeg er sikker på, at jeg med hjælp fra mine nye kollegaer kan komme rigtig godt i gang med arbejdet.”

Har du spørgsmål?

Skriv eller ring til os.

Tobias Sonne Olsen

Tobias Sonne Olsen

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.