Tiltrækning af studerende

Vi hjælper dig med at spotte talenter

Tiltrækning af studerende

Tiltrækning af studerende

Vi arbejder benhårdt på at tiltrække studerende fra de videregående uddannelser ved at indgå i forskellige samarbejder med de videregående uddannelser, hvor vi formidler virksomhedernes behov for opgaver, der skal løses. Det kunne være i form af:

  • projekter
  • hovedopgaver
  • praktikker
  • studiejobs

De uddannelsesinstitutioner, vi har samarbejde med, er:

Vi deltager på karrieremesser rundt i landet for at spotte talenterne og forhåbentlig få dem gjort opmærksom på virksomheder og jobs i Tønder Kommune. Vi skal brande og sælge vores skønne egn som et dejligt sted at bo, arbejde og leve i og værd at flytte for. Vi tager gerne dit stillingsoplag med på messerne og prøver at hjælpe med at få budskabet ud til kandidaterne. Det kan også være, at du ikke har et konkret opslag på nuværende tidspunkt men gerne vil have, at vi tager noget materiale med om din virksomhed, og på den måde profilerer din virksomhed overfor potentielle fremtidige medarbejdere.

nyhed
Tiltrækning af studerende

Erhvervslivets Prisuddeling – Sidste års vindere og finalister

Erhvervslivets Prisuddeling ’23 er undervejs i samarbejde med Tønder Kommune, og vi tager her et kig på sidste års...Læs mere
nyhed
Tiltrækning af studerende

Tinglev Bogtrykkeri var i tvivl om den grønne omstilling

”Jeg  aner ikke, om vi rent faktisk er grønne”  Læs mere
nyhed
Tiltrækning af studerende

Nyt fra det tyske marked

Stemningen blandt de tyske virksomheder er fortsat dårlig. Ifo’s erhvervsklimaindeks falder til 85,7 point i september fra 85,8 point i...Læs mere

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.

Tilmeld nyhedsbrev