Tilbud til virksomheder

Måske kan faglig opkvalificering være gratis?

Uddannelsessamarbejdet e-campus sætter turbo på opkvalificering. Virksomheder indenfor udvalgte brancher kan få op til 120.000 kr. pr medarbejder til faglig opkvalificering. Forebyg sygefravær og fasthold dine medarbejdere med faglig opkvalificering måske helt gratis.

Måske kan faglig opkvalificering være gratis?

Ligger din branche inden for en af de brancher, som er nævnt på næste side, kan dine medarbejdere måske blive opkvalificeret uden omkostninger for virksomheden. Se om din virksomhed er omfattet under branchekoder på www.star.dk.

Med ordningen får din virksomhed mulighed for at få op til 120.000 kr. i støtte pr. medarbejder. I sammensætter selv den rigtige pakke for jer. Pakken skal primært bestå af deltagelse i op til 40 dages erhvervsrettet efteruddannelse (incl. vejledning).

Uddannelsesinstitutionerne i eCampus står klar til at hjælpe
Skolerne i eCampus kan alle give vejledning og rådgivning til hvordan et sporskifte kan sammensættes efter netop jeres behov. Vi sørger samtidig for alt det administrative forbundet med at ansøge om midlerne til forløbet ved Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering.

Kontaktoplysninger:

Kontaktperson hos IBC:
Jørgen P. Kaadtmann, mail: [email protected] eller tlf: 2528 4272.

Kontaktperson hos EUC Syd:
Thomas Bjerner Hansen, mail: [email protected] eller tlf: 5131 5544.

Kontaktperson hos EA Sydvest:
Anders Enevoldsen, mail: [email protected] eller tlf: 4199 1236.

Kontaktperson hos VUC Syd:
Thierry V. Tramoni, mail: [email protected] eller tlf: 2485 2218.

Kontaktperson hos UC SYD:
Hans-Henrik Jessen, mail: [email protected] eller tlf: 7266 5217.

UdviklingsRåd Sønderjylland ved Tina Hansen Petersen,

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.