Tilbud til virksomheder

Tilskud til virksomheder i fødevarebranchen, der ønsker at udvikle et nyt produkt, service eller koncept

Har du en god idé, som I kan udvikle i din virksomhed, der kan gavne fødevarebranchen, så kan du indgå et samarbejde med en vidensinstitution og en samarbejdsvirksomhed og få 50% af jeres interne timer finansieret via et tilskud.

Tilskud til virksomheder i fødevarebranchen, der ønsker at udvikle et nyt produkt, service eller koncept

Du kan indgå i et fælles forløb med en anden SMV og en vidensintituion for at udvikle et nyt produkt, en service eller et koncept. Din virksomhed får 50% i tilskud af op til 320.000 kr. til finansiering af interne timer brugt på udviklingen.

Hvem kan benytte tilbuddet?

To virksomheder (hvoraf mindst én virksomhed skal være SMV) og en vidensinstitution. Mindst en af SMV’erne i samarbejdet skal have ekspertise inden for fødevareområdet.
Programmet er målrettet virksomheder i Syddanmark.

Ansøgning

Programmet har løbende ansøgningsfrist og optagelse. For at deltage skal I udforme en ansøgning, som bedømmes af et udvalg. Få hjælp til din ansøgning og tag en snak om dine muligheder med projektleder Mona Nissen Bach.

Der er et deltagergebyr på 2 % af modtaget tilskud for at deltage i forløb.

Er du klar til at ansøge, kan du hente ansøgningsmaterialer, der bl.a. indeholder en vejledning i, hvordan der kan ansøges om tilskud i SMV:Food Innovation

Download ansøgningsmaterialer

Tilbuddet tilbydes under samarbejdsprojektet SMV:Food Innovation, som kører fra 2020-2022. Tilskudsprogrammet bliver drevet af Erhvervshus Sydjylland i samarbejde med Erhvervshus Fyn, Food Innovation House og Food & Bio Cluster.
Programmet er finansieret med midler fra Syddansk Vækstforum og EU Regionalfond. Syddansk Vækstforum blev nedlagt d. 1. januar 2019 og er erstattet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Kontaktoplysninger:

Mona Nissen Bach
Projektleder
Tlf. +45 3163 6916
Mail: [email protected]

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.