Tilbud til virksomheder

Spot On! -Trends, Design- og Brand Workshop

Kurset er for dig, der arbejder med trends og design. Der bliver til eventet set på tidens bevægelser, og du lærer, hvordan du tager de rigtige fravalg og tilvalg, så dit design & din storytelling er ”SPOT ON!” til dine kunder og verden!

Spot On! -Trends, Design- og Brand Workshop

Design er meget mere end design af produkter. I en verden hvor vi dagligt bombarderes med nye trends, handler det om at kunne tage de rigtige valg, og gøre fremtidens trends personlige og unikke, så de skaber værdi for dine kunder. Vil du gerne noget med fremtidens trends, men ved ikke helt hvordan du får tid? Ofte går der ”rutiner” i hverdagen, og de bedste intentioner om udvikling og overblik sættes gang på gang på pause, fordi der er en ildebrand, der skal slukkes – først. Idéer og ”guld” risikerer at gå tabt, fordi der altid er drøn på og daglige udfordringer & stramme deadlines, der skal overholdes.

Her får du mulighed for at komme et skridt foran, og se tingene i det store perspektiv. På workshoppen bliver ”rutiner” sat på pause, kreativiteten får frit løb, og fokusset er på globale trends, visuel inspiration, idéudvikling og kunder. Workshoppen er et mix af inspiration, brainstorming, selvstændige opgaver og teamwork. Der vil under eventet blive arbejdet intensivt, mulighed for at inspirere hinanden, have det sjovt og spillet hinanden gode. Det vil også være muligt at fordybe sig i dagens opgaver i den skønne, lokale natur.

Underviser:

Susanne Juul Barnak er en Københavnerbaseret Trend Designer & Brand Udvikler, der har arbejdet for flere store kunder og virksomheder, som Ticket to Heaven, Change Lingerie, LEGO Wear, H2O-sportswear, Dyrberg/Kern m.fl.

Hun er uddannet fashion designer fra Danmarks Designskole, København i 1991 (Royal Danish Academy).

Susanne har mere end 20 års erfaring fra tekstilbranchen, og er en forretningsdrevet, kreativ designer med speciale i Design- og Brandudvikling, Trendspotting, Design Thinking, Bæredygtighed og Ledelse. Hendes speciale er at bruge fremtiden, trendspotting og kreative design processer til design- og brandudvikling.

Se hele tilbuddet og programmet for forløbet her. 

Kontaktoplysninger:

Tlf. +45 73628900
Adresse: Søndergade 21, 6280 Højer

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.