Tilbud til virksomheder

SMV:Digital Eksport puljen | Ansøg nu

Brug digitalisering til at genstarte din eksport. Tilskudspuljen til eksportfremmende digitalisering er nu åben

Erhvervshus Sydjylland SMV

Et bredt flertal af Folketingets partier har som opfølgning på anbefalingerne fra de regeringsnedsatte genstartsteams blevet besluttet at afsætte 35 mio. kr. til SMV:Digital til eksportfremmende digitalisering i de danske SMV’er.

Virksomheder kan, afhængigt af deres størrelse og modenhed, ansøge om vouchers på enten 25.000 kr., 100.000 kr. eller 250.000 kr. Puljen udmøntes efter først til mølle-princippet, men lukker for ansøgninger, når der ikke er flere midler tilbage, og senest den 18. november.

Voucherne kan anvendes til projekter, der forbedrer virksomhedens eksportsituation. Målgruppen er således eksporterende SMV’er eller SMV’er, som forventer at kunne eksportere som en direkte effekt af deres digitale projekt i SMV:Digital.

  • 25.000 kr.-voucheren er til privat rådgivning målrettet e-eksport for virksomheder med højst 20 ansatte. Forløbet indeholder desuden et opstarts-webinar.
  • 100.000 kr.-voucheren er til privat rådgivning for virksomheder, der har brug for hjælp til at finde den rette digitale løsning for virksomheden eller som har brug for rådgivning omkring indkøb og implementering af digitale systemer, automatisering eller e-handel, som kan styrke eksportsituationen.
  • 250.000 kr.-voucheren er for virksomheder, som er klar til at investere i digitale systemer, automatisering eller e-handelsløsninger, der kan styrke deres eksportsituation. Voucheren indeholder tilskud til indkøb af hardware eller software, hvor tilskuddet udgør 25 % og maksimalt 200.000 kr. Hvis virksomheden investerer i en abonnementsbaseret løsning støttes udgiften i op til 2 år. Voucheren indeholder derudover 50.000 kr. til privat rådgivning om implementering af investeringen.

Inden du ansøger, kan det være en god idé, at du orienterer dig i de formelle krav til ansøgere i SMV:Digital.

Læs her omkring ansøgningskrav, ansøgningsproces eller få svar på de mest stillede spørgsmål

SMV:Digital’s tilskud udmøntes efter først-til-mølle-princippet og efterspørgslen plejer at være stor. Tilskuddene er forhåndsreserveret til geografiske områder på baggrund af en repræsentativ fordeling. Du opfordres derfor til at søge, så snart du har en færdig ansøgning.

Hvis du vil forberede dig til kommende puljer, kan du tilgå og udfylde en skabelon for et ansøgningsskema her

Har du brug for hjælp til tilrettelæggelse af dit projekt eller til selve ansøgningen? Så er du velkommen til at kontakte Erhvervshus Sydjylland.

Kontaktoplysninger:

Kontaktoplysninger:

Torben Schwartz – Forretningsudvikler
Tlf.: 25 50 53 05
Mail: [email protected]

Rolf Hansen – Projektleder
Tlf.: 61 88 46 79
Mail: [email protected]

nyhed
Erhvervshus Sydjylland SMV

Vores Marsk deltog med partnere på Madens Folkemøde på Lolland

Læs mere
nyhed
Erhvervshus Sydjylland SMV

Ungijob.dk inspirerer unge jobsøgende: Martina finder nye muligheder gennem portalen

Læs mere
nyhed
Erhvervshus Sydjylland SMV

SMV:Eksport-pulje åbner snart

Læs mere

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.

Tilmeld nyhedsbrev