Der er i øjeblikket øget opmærksomhed på digital sikkerhed i de danske virksomheder. Gennem SMV:Digital kan du nu søge om 50.000 kr. til privat rådgivning om digital sikkerhed. Rådgivning, der kan hjælpe dig med at få styr på dine data, processer og systemer f.eks. gennem en certificerings- eller mærkningsordning, så du trygt kan koncentrere dig om din virksomheds daglige drift

SMV-Digital

Digital sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse: Tilskudsvoucher på 50.000 kr. til privat rådgivning.

Hvem er tilskuddet målrettet?
Tilskuddet er målrettet virksomheder med mellem 2-249 ansatte , som vil have styr på virksomhedens digitale sikkerhed, data og systemer.

Hvad kan du få tilskud til?
Du kan lige nu og her få gennemgået din virksomheds digitale sikkerhedsniveau. I den sammenhæng har du også mulighed for at arbejde med at forøge din virksomheds digitale sikkerhed med henblik på at opnå en certificerings- eller mærkningsordning.

Vælger du muligheden for at opnå en certificerings- eller mærkningsordning, kan du spare tid og penge på den lange bane, da arbejdet giver dig indblik i hvilke tiltag du skal igangsætte – hvornår og hvordan. Efterfølgende fungerer en certificerings- eller mærkningsordning som et godt styringsværktøj i din hverdag og synliggør overfor dine kunder og samarbejdspartnere, at du driver din virksomhed sikkert og ansvarligt – både løbende og hvis der opstår et cyberangreb.

Læs mere og ansøg her

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.