Medlem til medlem

Primecare tilbyder produkter til medlemmer af Tønder Erhvervsråd

Primecare er et dansk firma, som udvikler og sælger produkter til behandling af sur stråle, muk og andre hudlidelser til heste og ponyer. Produkterne bygger på en anderledes teknologi, hvor desinfektion ikke er nøgleordet men derimod en generel miljøforandring i problemområdet.

Primecare beskæftiger sig udelukkende med B2B salg. I juni og juli har de et ”medlem til medlemstilbud” i Tønder Erhvervsråd.

Alle bestillinger bedes foretages på [email protected]

Primecare tilbyder produkter til medlemmer af Tønder Erhvervsråd
Hovlidelsen sur stråle

Primecare tilbyder 3 produkter mod sur stråle: 1. pulver 2.gel 3. Liquid. Alle produkter er med samme virkning og Hoof Liquid modvirker miljøskabte problemer i strålen. Således bygger Hoof by Primecare produkterne ikke på bakteriebekæmpelse, men i stedet en ændring af miljøet i strålefugen og sprækker. I denne proces fjernes fugt, skidt, biofilm, ammoniak og svovlforbindelser. Herved genetableres en sund, tør og iltet strålefuge, som kan modstå bakterier og udvikling af sur stråle.

Frit Valg: Hoof Pulver, Hoof Gel og Hoof Liquid pr. stk: 150.- ekskl. moms.

Hud lidelsen ”MUK”

Skin by Primecare består primært af syrlige mineralske stoffer, som giver nogle fordelagtige egenskaber overfor bl.a. muk Dækker sår med en elastisk hinde, som fremmer helingen Udtørrer muk området og forringer skadevoldernes overlevelse Nedbryder skadelige stoffer som ammoniak på hudoverfladen og styrker huden forsvarsbarriere.

Skin by Primecare: pr. stk: 120.- ekskl. moms.

Akut kløe efter mitte angreb

Eczema by Primecare fjerner kløe efter kort tids brug. Forringer levevilkårerne for mitter og andre insekter Neutraliserer mitters spyt. Støtter heling af sår efter mitteangreb.

Eczema by Primecare: pr. stk: 110.- ekskl. moms.

Alle bestillinger bedes foretages på [email protected]

Kontaktoplysninger:

Flemming Schmidt – Primecare
Telefon: 26 30 84 84
Mail: [email protected]

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.