Tilbud til virksomheder

Ny pulje med 20 mio. kr. åbner for ansøgninger d. 16. april kl. 09.00

Søg tilskud på 100.000 kr. til privat rådgivning inden for digital omstilling og e-handel.

Ny pulje med 20 mio. kr. åbner for ansøgninger d. 16. april kl. 09.00

Tilskud til privat rådgivning til digital omstilling i din virksomhed

Har du ambitioner om at styrke din virksomheds vækst og konkurrenceevne gennem digital omstilling? Her kan du ansøge om tilskud på 100.000 kr. til indkøb af privat rådgivning, der hjælper dig til at gennemføre en digital omstilling af din virksomhed.

Tilskuddet på 100.000 kr. er for dig, der har en idé om, at digitalisering kan hjælpe dig med at imødegå en udfordring eller gribe en mulighed og forbedre din virksomhed, men som har brug for en privat rådgiver til at komme i gang med eller gennemføre dit digitale projekt.

Læs mere om tilskuddet og udfyld din ansøgning her.

Tilskud til privat rådgivning til udvikling af e-handel i din virksomhed

Har du ambitioner om at styrke din virksomheds vækst og konkurrenceevne gennem e-handel? Her kan du ansøge om tilskud på 100.000 kr. til indkøb af privat rådgivning, der hjælper dig til at styrke e-handel i din virksomhed.

Tilskuddet på 100.000 kr. er for dig, der har en idé om, hvordan et udviklingsprojekt inden for e-handel kan styrke din virksomheds konkurrenceevne og salg, men som har brug for en privat rådgiver til at komme i gang med eller gennemføre dit digitale projekt.

Læs mere om tilskuddet og udfyld din ansøgning her.

Læs mere om SMV:Digital og tilskuddet her. 

Kontaktoplysninger:

Find kontaktinformationer på de forskellige afdelinger i SMV:Digital her.

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.