Medlem til medlem

Medlemstilbud til virksomhedsejere og iværksættere inden for detail, handel og service

Sonia Baptista er forretningsudvikler og sparringspartner, der giver konkret og hands-on rådgivning og sparring, som kan implementeres direkte i din virksomhedsdrift og strategiudvikling.

Medlemstilbud til virksomhedsejere og iværksættere inden for detail, handel og service

Sonia fortæller ikke sine kunder, hvordan de skal drive deres forretning. Dog fungerer hun som sparringspartner, der hjælper sine kunder, så de får ro til at fokusere på det, som de er passioneret omkring. Sonia hjælper med de svære beslutninger med henblik på at optimere opgaver inden for markedsføring, salg, økonomi, prissætning og strukturering af hverdagen.

Med +25 års praktisk erfaring fra global handelsvirksomhed, hotel- og turismebranchen samt undervisningssektoren blandet med sin teoretiske baggrund som Cand. Merc. i Virksomhedsudvikling og HD i Afsætningsøkonomi hjælper Sonia dig med at optimere drift og udvikling.

Medlemstilbud 

Få hjælp til at træffe de svære beslutninger og mere tid til at udleve din passion – Med Hjælp Fra Iværksætterpuljen

“Du har sandsynligvis oplevet, at det kan være udfordrende at have egen virksomhed. Nogle beslutninger er nemme. Men du er også nødsaget til at træffe en masse svære beslutninger. Og det er netop hér, jeg i dag fungerer som sparringspartner for mine kunder – med hjælp fra Iværksætterpuljen.

Iværksætterpuljen kan nemlig bruges til et 1:1 kompetenceudviklingsforløb med en privat konsulent – og jeg har succes med at søge midlerne til mine kunder.

Jeg hjælper dig med at udfylde ansøgningen og er ansvarlig for alt papirarbejde – uden beregning.

Du får praktisk hjælp til bl.a. at strukturere og planlægge dine arbejdsopgaver, skabe større salg, opbygge relationer, fastsætte den rigtige pris, økonomiske beregninger samt strategisk videreudvikling.

Jeg tager gerne en uforpligtende snak med dig, så kontakt mig endelig.” – SONIA BAPTISTA ApS

Kontaktoplysninger:

SONIA BAPTISTA ApS
Hjemmeside: www.soniabaptista.com
Tlf. 51 92 62 16
Mail: [email protected]

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.