Tilbud til virksomheder

Hjælp til generations- eller ejerskifte

Hjælp til generations- eller ejerskifte

Et generations- eller ejerskifte kan fylde mere, end man tror. Processen og logistikken kan hurtigt blive uoverskuelig.

Jo før man kommer i gang, jo bedre bliver resultatet og processen. Et veltilrettelagt ejerskifte tager ofte flere år, når der skal tages hensyn til skat, personlige forhold osv. Ofte kan den rigtige vejledning skubbe processen i gang og med de rette rådgivere, kan man komme godt i mål.

Derfor står Tønder Erhvervsråd klar til at hjælpe dig, og vi henviser dig gerne til andre relevante rådgivere.

Vi tilbyder dig en individuel sparring omkring generations- eller ejerskifteprocessen. Her trækker vi på vores store netværk af private – og erhvervsfremmeaktører. Til at skaffe overblikket bruger vi blandt andet Ejerskiftebarometret og VækstHjulets generationsskifte-værktøjer.

Vi har et tæt samarbejde med Erhvervshus Sydjylland og vil trække på deres specialister for at sikre, at du får den bedste vejledning i processen. Du bliver hjulpet gennem alle de punkter, som sikrer, at du får foretaget det bedst mulige ejerskifte eller generationsskifte.

Tag den indledende snak med os i dit lokale erhvervskontor, og vi vil tage kontakt til specialister og hjælpe dig godt på vej.

Kontaktoplysninger:

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.