Tilbud til virksomheder

FRA VERDENSMÅL TIL HVERDAGSMÅL

Nu bliver det lettere for virksomheder at blive fortrolige med den grønne omstilling

FRA VERDENSMÅL TIL HVERDAGSMÅL

Tønder Erhvervsråd er sammen med HER (Haderslev Erhvervsråd) og MG-Udvikling gået sammen om projektet “fra verdensmål til hverdagsmål”. Her kan 10 virksomheder fra Tønder Kommune komme igennem et workshopforløb for at lære konkrete tiltag, der kan hjælpe lige præcis deres virksomhed at inkorporere FNs verdensmål omkring grøn omstilling  i hverdagen.

Forløbet består af 4 workshops fra september til december og har til formål at gøre det lettere for virksomheder at få gjort de store verdensmål spiselige og opnåelige. FNs verdensmål består af 17 forskellige overordnede mål (læs mere om dem her), og grøn omstilling dækker flere af disse med forskellige overlap.

Med mere og mere fokus på bæredygtighed i erhvervslivet og udsigt til strengere krav for virksomhederne, mener Tønder Erhvervsråd derfor, det er vigtigt at tilbyde SMV’erne en tilgængelig måde at efterkomme målene på og lære at implementere dem i hverdagen.

Helt konkret får virksomhederne følgende ud af forløbet:

  • Virksomheden får hjælp til at bearbejde og fastlægge konkrete mål på et verdensmål, fx. bæredygtig energi
  • Virksomheden arbejder med konkrete aktiviteter, som nedsætter udgifterne væsentligt fx. etablering af solceller, timer og sensor på lys, forøgelse af andelen på vedvarende energi, installering af varmepumper, fordobling af energieffektivitet m.v.
  • Virksomheden får fastlagt aktivitetsplaner om, hvad virksomheden selv kan gøre, fx. ændre/justere køb af energi til grøn energi på elselskabet.
  • Virksomheden får mulighed for at arbejde med ansvarlig forbrug og produktion, fx. reducering af affaldsmængder og implementering af cyklus for bortafskaffelse etc.
  • Virksomheden han markedsføre sig i forhold til fx. grøn omstilling, og hvad man konkret har gjort og gør.

Hvis du mener, at workshopforløbet “fra verdensmål til hverdagsmål” er interessant for din virksomhed, så kontakt erhvervskonsulent, Amit Mozumdar nedenfor for at høre mere, eller læs og udfyld følgende formular og send til Amit: Tilmelding til workshopforløb.

Læs mere om workshopforløbet her.

Kontaktoplysninger:

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.