Medlem til medlem

FÅ FOR 27.000 BETAL KUN 4.999,- MED ET NEXT STEP FORLØB

Next Step er et kompetenceudviklingsforløb der giver dig gratis sparring med en af de lokale rådgivere fra dit Erhvervshus. Samtidigt får du også et af puljens betalte kompetenceforløb med os, hvor vi klæder dig på til at få det meste ud af din hjemmeside og samspillet mellem denne og dine sociale medier.

FÅ FOR 27.000 BETAL KUN 4.999,- MED ET NEXT STEP FORLØB

Sideløbende med, og udenom kompetenceforløbet, sørger vores dygtige medarbejdere for at tune din hjemmeside u.b. så den er optimeret til at tage imod den stigende trafik. Hvis du endnu ikke har en hjemmeside, bygger vi en startup-hjemmeside til dig u.b. som fortæller dine kunder, hvem du er, hvad du kan og hvordan de får fat på dig.

Et kompetenceudviklingsforløb hos Webhuset Ballum koster 27.000 kr. men med tilskud fra Next Step-puljen er din udgift kun 4.999,-

Kontakt os i dag og hør, hvordan du får del i tilskuddet. Få udviklet dine kompetencer i digital markedsføring, og få en top-tunet hjemmeside.

Kontaktoplysninger:

Webhuset Ballum

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.