Tilbud til virksomheder

Er du fødevareproducent og interesseret i at sælge på det tyske marked?

Du har nu mulighed for at udstille dine produkter på den danske fællesstand på Grüne Woche i Berlin – en af Tysklands helt store fødevaremesser.

Er du fødevareproducent og interesseret i at sælge på det tyske marked?

Grüne Woche løber af stablen fra d. 21. til 30. januar 2022, og er en stor fødevaremesse. Over 400.000 forbrugere og indkøbere gæster messen i Berlin for at se, røre og smage på de over 1.600 stande fra mere end 70 lande. Messen varer ti dage og arrangørerne forventer, at der vil blive omsat for over 50 millioner euro i alt.

Grüne Woche er altså en unik mulighed for at skabe netværk, møde relevante tovholdere samt at få testet dine produkter på det tyske marked og få umiddelbar feedback fra forbrugerne.

Du har 2 forskellige muligheder for at være med:

  • Standtype 1 Deltagelse i 10 dage, 7,5 m2 med disk
  • Standtype 2 Hyldeplads i købmandsbutik

Læs mere om Grüne Woche her

Kontaktoplysninger:

Sådan søger du om en stand

Hvis du er interesseret i at høre mere om den danske fællesstand så kontakt:

Projektleder Britta L. Tästensen
Mail: [email protected]

Du kan også gå direkte ind og sende din ansøgning her

COVID-19

Messen i Berlin har indtil videre meldt ud, at messen bliver en realitet og at der imødekommes alle anbefalinger og restriktioner, så der kan afholdes en sikker messe. Der er ingen tvivl om at messedeltagelsen vil blive påvirket af situationen, dog vil der blive gjort alt for, at det bliver nogle fantastiske dage for både jer som standholdere og selvfølgelig også de besøgende.

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.