Tilbud til virksomheder

eCo Solutions hjælper din virksomhed med ansøgningen til tilskudspuljen SMV:Digital 

Fra fredag d. 16. april kl. 9.00 kan danske virksomheder atter søge om tilskud til rådgivning via smv:digital. SMV’er kan søge og få 100.000 kr. i tilskud til digital omstilling.
Digital omstilling styrker din virksomhed og øger konkurrenceevne og produktivitet. Du kan søge om et tilskud på 100.000 kr. til privat rådgivning og indgå i et rådgiverforløb, der hjælper dig med digital omstilling og e-handel.

Det er vigtigt, at vi forbereder ansøgningen inden, da tidligere puljer er blevet revet væk på åbningsdagen!

Overvejer du, hvordan digitalisering kan udvikle og fremtidssikre din virksomhed? Og har du en konkret udfordring eller en idé til forbedring, som du godt kunne bruge rådgivning til?

Hvad kræver det af dig? At vi tager en snak omkring jeres udfordringer og ønsker og så tager vi den videre herfra. Vi har god erfaring i at udarbejde ansøgninger og først når det viser sig at projektet bliver støttet går vi i gang med det reelle arbejde.

eCo Solutions er et IT udviklingshus, med rødder i det Sønderjyske og vi har eksisteret siden 2004.

Vores kunder tæller mange både store og mindre danske virksomheder. Vi går til alle opgaver med samme begejstring, og vi elsker at hjælpe vores kunder med at blive bedre til det de allerede er gode til.

eCo Solutions hjælper din virksomhed med ansøgningen til tilskudspuljen SMV:Digital 

Kontaktoplysninger:

Kontakt eCo Solutions på tlf. 60 77 23 10 for at høre mere

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.