Tilbud til virksomheder

Digitalt generationsskifte

Har dit økonomistyringssystem overskredet sidste salgsdato, er dit kundekartotek et samsurium af spredte filer og papirlapper, og kører printer og telefax på højtryk i dagligdagen? Så er der tegn på, at dine digitale systemer kunne trænge til et generationsskifte.

Digitalt generationsskifte

Mange har tendens til at udskyde udskiftning og opgradering af virksomhedens kernesystemer. Driften skal hænge sammen – og det gør den jo med de gamle systemer. Men det er på alle måder en dårlig forretning at vente. Er det ene system først forældet, tager den ene lappeløsning ofte den anden. Det gør virksomheden mindre effektiv og langt mere sårbar.

Går du i overvejelser om at sælge eller overdrage din virksomhed, er systemsiden helt essentiel for at værdiansætte forretningen. Og hvis den består af et kludetæppe af mange og gamle systemer, kan det være meget svært for udefrakommende at køre butikken videre – og så bliver din virksomhed mindre værd.

Det får du:

Sammen med Erhvervshus Sydjylland kan du tage de første, sikre og gratis skridt i retning af næste generation af digitale systemer.

  • Vi sporer dig ind på de konkrete muligheder
  • Vi sparrer med dig om prioritering af dine indsatser
  • Vi gør dig klar til at arbejde videre med de rette rådgivere og eksperter

Kontaktoplysninger:

Book os til et møde allerede i dag enten ved at kontakte vores specialister direkte:

Allan Clausen – Forretningsudvikler
Tlf. +45 4188 6641
Mail. [email protected]

Torben Schwartz – Forretningsudvikler
Tlf. +45 2550 5305
Mail. [email protected]

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.