Tilbud til virksomheder

Bliv:Digital – løft dine medarbejderes kompetencer og bliv mere digital

Drømmer du om at løfte dine medarbejderes digitale kompetencer, så de kan bruge mindre tid på manuelle processer og dermed øge produktiviteten? Har du overvejet at digitalisere din virksomhed, og er du i stedet løbet ind i kompliceret teknologi og en masse buzzwords? Så er du ikke alene. Derfor tilbyder vi et digitaliseringsforløb, der hjælper virksomheder med at overkomme de digitale forhindringer og øge produktiviteten.

Bliv:Digital – løft dine medarbejderes kompetencer og bliv mere digital

Få hjælp til at digitalisere din virksomhed

Bliv:Digital er et tilbud til dig, der har planer om at gøre din virksomhed mere digital, men ikke helt ved, hvordan du gør digitaliseringen til virkelighed. Dig, der sidder med en konkret udfordring og gerne vil have hjælp til at komme videre.

Formålet med Bliv:Digital er at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at øge produktiviteten gennem digital kompetenceudvikling. Vi tilbyder medfinansiering på 50% af op til 100.000 kr. til sidemandsoplæring eller sparring i en tidsbegrænset periode, så du kan komme i mål med din digitaliseringsproces.

Øg produktiviteten

Nye digitale systemer kan skabe mere overblik og lettere arbejdsgange, der sikrer dig mere tid til det, der skaber værdi for din virksomhed.

Måske mangler du sparring, coaching eller sidemandsoplæring til at forstå eller komme igang med et nyt CRM-system. Måske skal din virksomhed skifte fra håndskrevne timesedler til digital tidsregistrering eller din bogholder oplæres i et mere tidsbesparende bogholderprogram.

Eksempler på udfordringer, hvor du bl.a. vil kunne få hjælp til kometenceudvikling

Fakturahåndtering

Lokal håndværksvirksomhed, som ønsker at få hands-on oplæring i at benytte digital fakturahåndtering, i stedet for manuelle sedler på mesters bord.

System integration

Møbelforretning med 6 medarbejdere, hvis online ordresystem ikke taler sammen med deres logistiksystem. En løsning på det vil kunne reducere fejl i ordreprocessen og øge både kapaciteten og konkurrenceevnen.

Webshop

Lille handelsvirksomhed med lokale kvalitetsfødevarer, der vil åbne webshop som supplement til gårdbutik og direkte salg til hoteller og restauranter.

Uanset hvad din udfordring er, kan du gennem Bliv:Digital få tilknyttet en specialist, der hjælper dig med din digitale problemstilling og oplærer dig i løsningen. Det er desuden altid dig som ansøger, der vælger leverandøren. Det vil sige, du får mulighed for at tilpasse forløbet til dine specifikke ønsker og vælge en specialist med netop de kompetencer, du søger.

Start din ansøgning her: https://ehfyn.onlinelegat.dk/brugerlogon.aspx?bruger

Kontaktoplysninger:

Erhvervshus Sydjylland

Peter Lind

nyhed
Bliv:Digital – løft dine medarbejderes kompetencer og bliv mere digital

Erhvervslivets Prisuddeling – Sidste års vindere og finalister

Erhvervslivets Prisuddeling ’23 er undervejs i samarbejde med Tønder Kommune, og vi tager her et kig på sidste års...Læs mere
nyhed
Bliv:Digital – løft dine medarbejderes kompetencer og bliv mere digital

Tinglev Bogtrykkeri var i tvivl om den grønne omstilling

”Jeg  aner ikke, om vi rent faktisk er grønne”  Læs mere
nyhed
Bliv:Digital – løft dine medarbejderes kompetencer og bliv mere digital

Nyt fra det tyske marked

Stemningen blandt de tyske virksomheder er fortsat dårlig. Ifo’s erhvervsklimaindeks falder til 85,7 point i september fra 85,8 point i...Læs mere

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.

Tilmeld nyhedsbrev