Medlem til medlem

Afhold dit møde i hyggelige omgivelser

På Klægager – Den Gamle Digegreves Gård finder du det hyggelige og anderledes sted at afholde dine møder og arrangementer.

Afhold dit møde i hyggelige omgivelser

Hvis du leder efter hyggelige og anderledes mødelokaler til diverse møder, arrangementer og personaleture, så behøver du at ikke lede længere.

Selvom stemningen er landlig og gammeldags, er komforten helt i top og faciliteterne professionelle. Vi har det nødvendige AV-udstyr til dit møde eller oplæg, hvor udstyr og mødelokale indrettes efter dit behov. Vores køkken står altid klar med lækre og autentiske anretninger, som helt sikkert vil glæde dine gæsters øjne og mave. På Klægager finder du lokaler i alle størrelser – fra 20 personer og helt op til 150 personer.

Giv os et uforpligtende opkald eller send en mail, hvis du vil vide mere. Og husk at oplyse hvis du er medlem af Tønder Erhvervsråd, så laver vi en god aftale til dig og din virksomhed.

Kontaktoplysninger:

Klægager – Den Gamle Digegreves Gård
Adresse: Klægager, Østerende 13, 6261 Bredebro
Telefon: 2393 1511 – Mail: [email protected]

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.