Tilbud til virksomheder

45.000 til udvikling af din virksomhed i fødevarebranchen

Virksomheder i fødevarebranchen har her en unik mulighed for at få tilskud til et forløb med en privat rådgiver og derved skyde vækst og udvikling i gang.

45.000 til udvikling af din virksomhed i fødevarebranchen

Du kan få 50 % af op til 90.000 kr. i tilskud til et 1:1 rådgivningsforløb med en privat rådgiver, der kan hjælpe din virksomhed ud over stepperne.

Sammen med den private rådgiver udvikler du og din virksomhed en vækstplan, med udgangspunkt i din virksomheds konkrete behov.

Hvem kan benytte tilbuddet?

Syddanske SMV’er med ekspertise inden for fødevareområdet.

Ansøgning

Programmet har løbende ansøgningsfrist og optagelse. For at deltage skal I udforme en ansøgning, som bedømmes af et udvalg. Få hjælp til din ansøgning og tag en snak om dine muligheder med projektleder Mona Nissen Bach.

Der er et deltagergebyr på 2.500 kr. ekskl. moms for opstart af forløb.

Er du klar til at ansøge, kan du hente ansøgningsmaterialer, der bl.a. indeholder en vejledning i, hvordan der kan ansøges om tilskud i SMV:Food.

Download ansøgningsmaterialer

Tilskuddet tilbydes under programmet SMV:Food, der målrettet virksomheder i fødevarebranchen. Programmet drives i samarbejde med Erhvervshus Fyn, Business Esbjerg og Dansk Fødevareakademi.
Programmet er finansieret med midler fra Syddansk Vækstforum og EU Regionalfond. Syddansk Vækstforum blev nedlagt d. 1. januar 2019 og er erstattet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Kontaktoplysninger:

Mona Nissen Bach
Projektleder
Tlf. +45 3163 6916
Mail: [email protected]

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.