NyhederSkrevet: 17. februar 2021

Skærbækcenteret tror på fremtiden

Skærbækcentret i Skærbæk er ved at gøre klar til en normal hverdag med en masse arrangementer og gæster i en forhåbentlig nær fremtid.

Skærbækcenteret tror på fremtiden

“Selvom Covid 19 har været rigtigt hård ved os her i skærbækcentret, tror vi på fremtiden” – fortæller Søren Hansen, centerchef fra skærbækcentret. “Og vi ser derfor fremad, og er ved at gøre klar til en normal hverdag med en masse arrangementer og gæster.”

Der sker rigtig meget i og omkring Skærbækcentret i øjeblikket, selvom der lige nu er lukket ned for aktiviteterne:

  • Feriebyen er ved at udbygge med 13 nye feriehuse, så ultimo maj måned er der 100 moderne feriehuse til udlejning.
  • Under nedlukningen bruges tiden på vedligehold af centret og ikke mindst oplæringsprocedurer og uddannelse til nye kollegaer.
  • I februar måned bliver alle mødelokaler opdateret med det sidste nye, så der fra 1. marts også kan afvikles online hybridmøder i hele centret

Skærbækcentret har løbende kontakt med erhvervskonsulent Amit Mozumdar fra Tønder Erhvervsråd for hjælp og sparring til bl.a. søgning af elever. Disse elevpladser vil snarest blive lagt på bl.a. ungijob.dk portalen, samt uddannelse og efteruddannelsesmuligheder for de ansatte og nye ansatte og på centrets hjemmeside.

Skærbækcentret søger lige nu nye faguddannede kollegaer, som får mulighed for at komme med på en spændende og positiv rejse de kommende år, dette sammen med de nuværende og dygtige kollegaer i skærbækcentret.

På nuværende tidspunkt er det en kok, en tjener, en leder og en medarbejder til cafeen, en receptionist og en servicemedarbejder til teknisk vedligehold, de søger

Derudover søger de også nye elever. En tjenerelev, en kokkeelev, en elev til receptionen og en elev til svømmehallen.
Man kan se mere om de enkelte nye stillinger på: https://skaerbaekcentret.dk/

Har du spørgsmål?

Skriv eller ring til os.

Amit Mozumdar

Amit Mozumdar

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.