NyhedSkrevet: 1. juli 2021

Sådan får du kr. 100.000 til jeres digitaliseringsproces

Mødelokalet i de idylliske omgiveler hos Auktionshuset Sønderjylland afholdt ikke deltagerne i ”Rundbordssnak om digitalisering” fra at fokusere på dagens emne om digitalisering og udvikling med op til kr. 100.000 via f.eks. SMV:Digital puljen.

Sådan får du kr. 100.000 til jeres digitaliseringsproces

”Det var lidt af en øjenåbner at høre om de muligheder, der er for at få tilskud til sin digitale udvikling, det tror jeg vi kommer til at gøre brug af i forbindelsen med udviklingen af vores virksomhed.” Annemette Funder, økonomiansvarlig hos M. Poulsen/LØMA ApS

Først de store linjer, gensidig sparring, og derefter de individuelle møder

Sammen med forretningsudvikler, Allan Clausen fra Erhvervshus Sydjylland, (det tidligere Væksthus Syddanmark) havde Tønder Erhvervsråd inviteret en række lokale virksomheder fra Løgumkloster, til en fortrolig rundbordssnak om hvilke muligheder, der er for at bakke økonomisk op om den enkelte virksomheds digitale udvikling.
Selvom virksomhederne, fra fem forskellige brancher, havde meget forskellige udgangspunkter i forhold til digitalisering, var snakken fra starten fokuseret på, hvilke digitaliseringstiltag de hver især havde i tankerne og gensidig sparring. Deltagerne har efterfølgende et individuelt møde med enten Torben Schwartz eller Allan Clausen, der begge er forretningsudviklere med stor viden om digitalisering og mulige tilskudspuljer.

Har du spørgsmål?

Skriv eller ring til os.

Anita Toft Lind Andersen

Anita Toft Lind Andersen

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.