NyhedSkrevet: 27. april 2021

Rundbordssnak om digitalisering med virksomheder i lokalområdet

Tønder Erhvervsråd har afholdt en rundbordssnak om digitaliseringstjek med nogle virksomheder fra lokalområdet i Skærbæk og repræsentanter fra Erhvervshus Sydjylland.

Rundbordssnak om digitalisering med virksomheder i lokalområdet

Der er penge at hente i rettidig og gennemtænkt digitalisering af virksomhedens kerneprocesser. Men hvor starter man, og hvilke tiltag giver de største gevinster? Hvor er fokus på digitalisering lige nu?

Det var nogle af spørgsmålene fra erhvervskonsulent Amit Mozumdar, Tønder Erhvervsråd på morgenmødet.

Halmselskabet Danmark A.m.b.a. i Skærbæk lagde lokaler til morgenmødet, og gav en status på hvilke IT-systemer, man arbejder med, og har udviklet gennem de seneste år for bl.a. at optimere salget og driften i virksomheden.

Der var indlæg fra Torben Schwartz, forretningsudvikler fra Erhvervshus Sydjylland, om hvordan erhvervshuset bedst mulig kan hjælpe med forskellige digitaliseringstjek og konkrete tiltag. Mikkel Johansen, Erhvervshus Sydjylland fortalte om InnoBoost og ansøgninger til Innovationsfonden.

Der blev indgået gode aftaler om videre forløb under og efter morgenmødet mellem virksomheder og Erhvervshuset.

Har du spørgsmål?

Skriv eller ring til os.

Amit Mozumdar

Amit Mozumdar

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.