NyhedSkrevet: 20. juli 2022

Rømø Tønder Turistforening – Pressemeddelelse

Med JulegavenTonder.dk platformen vil Rømø Tønder Turistforening gerne opfordre både små og store firmaer og organisationer til at handle personalejulegaver lokalt

Rømø Tønder Turistforening – Pressemeddelelse

For andet år er JulegavenTonder.dk ude med et nyt og udvidet lokalt julegavekatalog for firmaer. I 2021 blev julegavenTonder.dk en succes med over 3.000 gaver sendt ud i Tønder Kommune, dog havde platformen børnesygdomme, disse er nu løst, og samtidig er udvalget af julegaver og medvirkende lokale detailhandler blevet mærkbart større.

 

Udvalget er bestemt af leverandørerne, som er butikker og producenter beliggende indenfor Tønder kommunes grænser. I år har gavekataloget over 40 lokale leverandører, hvilket er en fordobling fra 2021. Leverandørerne er et bredt udvalg fra forskellige brancher, som strækker sig fra modetøj til lokal kunst fra Højer og oplevelser.

Julegaverne findes i 5 forskellige priskategorier:

  • 160 kr. + moms
  • 400 kr. + moms
  • 560 kr. + moms
  • 640 kr. + moms
  • 720 kr. + moms

Konceptet fungerer således, at når en virksomhed har valgt at handle gaver ved JulegavenTonder.dk, vil alle deres medarbejdere få adgang til en digital platform via et unikt link. På platformen er det muligt for den enkelte medarbejder at vælge netop den gave de ønsker indenfor den specifikke priskategori, som deres arbejdsgiver har valgt.

Virksomhederne tilmelder sig JulegavenTonder.dk nu, og allerede fra august starter de første ansatte med at vælge deres gave. Deadline for gavevalg er den 21. oktober, da leverandørerne skal have mulighed for at fremskaffer varerne, inden de skal leveres i starten af december.
Flere virksomheder har allerede tilmeldt sig, heriblandt Tønder Kommune som har valgt at benytte løsningen til deres ca. 3.000 medarbejdere.

”Formålet med julegavesamarbejdet er at gøre det nemt for lokale virksomheder at handle personalejulegaver lokalt og samvittighedsfuldt, og samtidig give deres medarbejdere mulighed for at vælge noget de selv ønsker sig. Denne øgede lokale handel medvirker til at sikre et rigt og aktivt detailhandelsliv i Tønder Kommune, ved at sikre at omsætningen recirkuleres og skaber værdi i lokalsamfundet. Vi håber også, at det kan give medarbejderne inspiration til at foretage deres personlige julegaveindkøb mere lokalt. Når de her ser det store og varierede gaveudvalg fra butikkerne” fortæller projektansvarlig for julegaveplatformen ved Rømø Tønder Turistforening Bjarke Petersen. 

Platformen JulegavenTonder.dk er forankret hos Rømø & Tønder Turistforening, der står for koncept, administration og udvikling. Turistforeningen glæder sig over den store opbakning til konceptet fra erhvervslivet i hele kommunen.

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.