NyhedOpdateret: 10. februar 2021

Ret blikket mod Skærbæk!

Der er 33.055 gode grunde til, at både etablerede industrivirksomheder, og iværksættere retter blikket mod Skærbæk.

Ret blikket mod Skærbæk!

Produktionen i Velux bygninger i Skærbæk stopper til april. Tilbage står en moderne bygningsmasse på 33.000 m2 fordelt på 12 haller med hver deres fordele, og uanset om man søger en lys opvarmet lyddæmpet kæmpe flow-optimeret produktionshal med brandsikring, en hal med fem træ tørreovne af den HELT store slags, et mindre smedeværksted, eller en lagerhal – så findes det i Skærbæk.

55 gode idéer

Spørgsmålet er hvad bygningerne i Skærbæk, så kan anvendes til? For at få inspiration til det inviterede Tønder Erhvervsråd, i samarbejde med Velux, 15 Velux medarbejdere på en to-times idé workshop.

”Hvis der er nogen, der kender de exceptionelt velholdte bygninger, er det Velux medarbejderne. Vi er rigtigt glade for, at de ville byde ind med idéer, til hvad bygningsmassen kan anvendes til fremadrettet. Samtidig ville vi også sikre os, at de jobsøgende Velux medarbejdere ved, at Tønder Erhvervsråd står klar med vejledning, og sparring hvis de vil starte som iværksættere” – fortæller Peter Engel-Andreasen, Erhvervsdirektør Tønder Erhvervsråd.

”Workshoppens resultat var 55 gode idéer, som Tønder Erhvervsråd nu har med i vores bidrag til at sikre aktivitet i området” – afslutter Peter Engel-Andreasen.

Læs JV artiklen

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.