Professionel fødevarerådgiver

Professionel fødevarerådgiver

Skab vækst gennem øget omsætning

Professionel rådgivning til fødevareproducenter

Laver du verdens bedste fødevarer? Men mangler hjælp til at få dem på tallerkenen hos restauranter, på de sønderjyske butikshylder eller til at afsætte dem helt andre steder?

Så har du lige nu en unik mulighed, for at få professionel fødevarerådgivning og sparring.

Kis Thy blev i foråret 2021 ansat som ny fødevarerådgiver i det sønderjyske afsætningsnetværk. Hendes opgave er at hjælpe små fødevareproducenter, så flere sønderjyske fødevarer gennem specialiseret afsætningsrådgivning kommer bredere ud i detailhandlen samt foodservice. Kis kan med sin brede erfaring og stort drive hjælpe de mange sønderjyske mikroproducenter (fødevareproducenter med få ansatte), der producerer fødevarer af høj kvalitet, men som har brug for specialiseret og faglig rådgivning for at skabe en mere profitabel forretning.

Kontakt daglig leder af Fødevarehuset – Vores Marsk, Jesper Monsrud, for en snak om dine muligheder for gratis rådgivning med Kis Thy.

Det sønderjyske afsætningsnetværk er et samarbejde mellem Tønder Erhvervsråd, Business Aabenraa, Sønderborg Vækstråd,, Haderslev Erhvervsråd, Landboforeningen LHN, Sønderjyske Fristelser og UdviklingsRåd Sønderjylland (URS)

EKSTERN FØDEVARERÅDGIVER – KIS THY

Kis har været selvstændig i reklame- og kommunikationsbranchen siden 1994 og arbejdet med branding, koncept-/produktudvikling, markedsføring, afsætning og forretningsudvikling – og de seneste 10 år har Kis udelukkende arbejdet inden for fødevareområdet. Opgaverne er mangfoldige men altid med fokus på udvikling og vækst. Kis har et stort netværk og arbejder tæt sammen med både fødevarevirksomheder/-producenter, landbruget, restaurationsbranchen, turismeaktører/-foreninger, organisationer, erhvervsforeninger, kommuner, samt viden- og uddannelsesinstitutioner.

Kis er tilknyttet Fødevarehuset – Vores Marsk som ekstern fødevarerådgiver.

  • Reference

    Isabella og Max, stifter af virksomheden Flora Ferment, har arbejdet sammen med konsulent Kis Thy fra Afsætningsnetværk Sønderjylland siden starten af januar.

    ”Kis’ store engagement, professionalisme og rare, jordnære væsen gør, at man føler sig i gode hænder. Hendes mange års erfaring og viden indenfor fødevarebranchen gør hende til en kanon sparringspartner, som vi har stor gavn af. På få måneder fik Kis os i kontakt med potentielle samarbejdspartnere, som vi aldrig havde turde håbe på ville ske så hurtigt”, konkluderer Isabella og Max.

  • Tilmeld dig erhvervsnews

    Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.