NyhedSkrevet: 20. juni 2024

[Pressemeddelelse] – Ny partner i ARKKON

ARKKON arkitekter udvider ejerkredsen med en ny partner.
[Pressemeddelelse] – Ny partner i ARKKON

ARKKON arkitekter har igennem de seneste 2 år haft et godt samarbejde med Tim Nicolai Hansen og hans virksomheder SIMBUILT og TEKA – et samarbejde som nu har ført til et partnerskab.
Vi kan med stor glæde meddele, at bygningskonstruktør Tim Nicolai Hansen indtræder som ny partner i ARKKON arkitekter ApS. Den nuværende ejer og stifter af ARKKON arkitekter, Uwe Nielsen, fortsætter samtidig uændret sit virke i ARKKON arkitekter.

Med aftalen er det således sikret, at det nu snart 30-årige firma har fremtiden på plads og fortsætter driften med fornyet energi og fokus på firmaets fremtid og ikke mindst den løbende udvikling. ARKKON arkitekter vil dermed fortsat være en synlig og kompetent medspiller omkring udviklingen i Tønder og det sønderjyske, hvor virksomheden primært udfører sine mange opgaver indenfor faget.

Firmaet beskæftiger i dag 8 medarbejdere og vi ser med den nye aftale optimistisk på fremtiden – hvor teamet med en række kompetencer danner et godt fundament for tegnestuens aktiviteter.

Ønsker for fremtiden

Direktør Uwe Nielsen udtaler: ”Det er mig en stor glæde at vide, at ARKKON arkitekter med denne aftale fortsat kan udvikle sig – og med dette tiltag og fremtidige generationsskifte bliver i stand til at klare fremtidens krav som en aktiv, lokal arkitektvirksomhed og dermed kan tilbyde de kompetencer, som kræves af en moderne rådgiver. ARKKON arkitekter vil dermed være det naturlige valg, når bygherrer og byggebranchen søger lokal sparring og rådgivning.”

Tim Nicolai Hansen tilføjer: ”Jeg ser frem til at medvirke til at drive de gode traditioner og opgaver, som er skabt i ARKKON arkitekter videre og med min profil at kunne tilføre nye muligheder og aktiver samtidig med at bibringe firmaet et større fundament som et aktivt udgangspunkt for den fremtidige drift. Det er noget jeg vil bidrage til at udvikle yderligere.”

ARKKON arkitekters kompetencer.

Udover at Tim Nicolai Hansen medbringer erfaring fra både entreprenør- og rådgiverbranchen får ARKKON arkitekter tilført en yderligere brandrådgiver. Tim har i foråret 2024 gennemført uddannelsen som brand-rådgiver i brandklasse 2 og afventer at blive certificeret om kort tid. Dermed vil der hos ARKKON arkitekter fremover være 2 Certificerede Brandrådgivere BK2 i medarbejderstaben, idet Uwe Nielsen i maj 2022 blev Certificeret Brandrådgiver i brandklasse 2.

Firmaet står hermed yderst stærkt som et solidt rådgiverfirma. Ud over arkitektrådgivning og førnævnte brandrådgivning kan ARKKON arkitekter også tilbyde rådgivning indenfor energi og bæredygtighed. ARK-KON arkitekter beskæftiger sig med rådgivning vedr. nybyggeri, erhvervsbyggeri, institutionsbyggeri og har ligeledes stor erfaring med transformation af en bestående bygningsmasse, ombygninger og renoveringsopgaver såvel som med helhedsplaner samt fredede & bevaringsværdige bygninger.
Tønder den 18. juni 2024

Besøg ARKKON på Linked: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7208894529041530880/

Direktør og partner Uwe Nielsen
ARKKON arkitekter: 21 64 47 58 / [email protected]

Partner Tim Nicolai Hansen
ARKKON arkitekter: 22 74 74 56 / [email protected]

2 uger siden
[Pressemeddelelse] – Ny partner i ARKKON

Matti Tæppekantning får hjælp fra studerende til at upcycle tonsvis af tæpperester

Samarbejdet er en del af et dansk-tysk Interreg 6A-projekt, ARTEMIS, der bygger bro mellem universitetsviden og erhvervslivets daglige udfordringer....Læs mere
2 uger siden
[Pressemeddelelse] – Ny partner i ARKKON

Offentlig høring omkring “revideret udbuds- og indkøbspolitik” fra Tønder Kommune

Kommunalbestyrelsen har besluttet at bringe udkastet til en ny udbuds- og indkøbspolitik til offentlig høring og give borgere, virksomheder,...Læs mere
3 uger siden
[Pressemeddelelse] – Ny partner i ARKKON

Video: Rundtur hos Norlyk Distillery

Læs mere

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.

Tilmeld nyhedsbrev