NyhedSkrevet: 12. januar 2023

Pressemeddelelse – EUC Syd fortæller om gymnasiale uddannelser

I løbet af uge 3 og 4 afholder EUC Syd fysiske informationsmøder på Teknisk gymnasium i Haderslev, Aabenraa, Sønderborg og Tønder samt på Internationalt gymnasium i Sønderborg. I Tønder kombineres det med Åbent Hus.

Pressemeddelelse – EUC Syd fortæller om gymnasiale uddannelser

Det er tid for de unge at vælge, hvilken retning de skal i. Og som elev, der er på vej fra folkeskolen ud i en ungdomsuddannelse, kan det være svært at finde ud af præcis, hvad man vil lære mere om, og hvilken retning man skal gå. Derfor åbner EUC Syd dørene op for alle, der gerne vil vide mere om skolens gymnasiale uddannelser: HTX og IB.

EUC Syd afholder nemlig informationsmøder i alle fire byer. Under informationsmøderne kan interesserede unge og deres forældre få en snak med undervisere, elever og studievejledere, der fortæller om hverdagen på skolen, studieretningerne, fagligt og socialt miljø, SU, elevråd, videreuddannelsesmuligheder og meget mere. Derfor får eleverne rig mulighed for at få et godt indblik i og indtryk af HTX og IB.

Der bliver vist rundt i klasselokaler, laboratorier og hyggeområder – og selvfølgelig er der tid til at stille spørgsmål undervejs. Informationsmøderne vil vare cirka en time.

Teknisk Gymnasium

  • Haderslev, Christen Kolds Vej 20, torsdag d. 19. januar kl. 17
  • Sønderborg, Hilmar Finsens Gade 16, tirsdag d. 24. januar kl. 17
  • Aabenraa, Stegholt 36, tirsdag d. 24. januar kl. 17
  • Tønder, Plantagevej 35, lørdag d. 28. januar kl. 10-13

Internationalt gymnasium

  • Sønderborg, Hilmar Finsens Gade 16, onsdag d. 25. januar kl. 17

På hjemmesiden www.eucsyd.dk opdaterer vi arrangementernes nyheder og begivenheder løbende.

Har du spørgsmål?

Skriv eller ring til os.

Amit Mozumdar

Amit Mozumdar

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.