Erhvervslivets Prisuddeling

Tønder Erhvervsråd og Arbejdsmarkedsudvalget har tradition for hvert år at hædre Tønder Kommunes erhvervsliv ved at uddele priser til virksomheder eller personer, der yder en særlig indsats gennem en stor prisuddelingsfest i november måned, hvor virksomheder fra hele kommunen inviteres til at deltage.

Priserne, der bliver uddelt, er: Erhvervsprisen, SMALLBusiness-prisen og Initiativprisen.

Prisuddelingen er blevet afholdt hvert år siden 2015 under navnet “Awardshow”, men nu har Tønder Erhvervsråd valgt at ændre navnet til “Erhvervslivets Prisuddeling”. Dette gør vi for at understrege, at denne prisuddeling er for at hylde erhvervslivet, og vi synes, at der er masser dele af erhvervslivet i Tønder Kommune, der fortjener at blive hyldet.

I 2020 prøvede Tønder Erhvervsråd en helt ny måde at uddele priser på. I stedet for Awardshowet blev der afholdt  Award week i uge 48, som man kunne følge virtuelt. I 2021 var vi igen klar til at kunne mødes fysisk og holde en brag af en hyldestfest til erhvervslivet. Dette gentog vi selvfølgelig i 2022, hvor alle virksomheder i Tønder Kommune kunne deltage og give deres skulderklap til erhvervslivet.

I 2023 afholdes arrangementet d. 22. november i Musik- og Teaterhuset i Toftlund

Erhvervslivets Prisuddeling

Erhvervsprisen:

Erhvervsprisen overrækkes til en virksomhed fra det lokale erhvervsliv i Tønder Kommune, der har udmærket sig særligt i året, der er gået, og som aktivt er med til at bidrage til skabelsen af vækst, visioner og innovation. Virksomheden tør at forny sig og lader sig ikke begrænse af, hvad man gjorde men tør at skabe værdi ved at tænke nyt, tør at have visionen omkring vækst og tør at sætte overlæggeren højt og gøre en forskel for lokalområdet.

Prisens formål er at sætte fokus på de virksomheder, der gør en ekstra indsats i forhold til skabelsen af vækst og engagement i det lokale erhvervsliv.

Alle kan indstille virksomheder til prisen. Indstillingerne kan komme fra kunder, kolleager, samarbejdspartnere, eller andre i den nomineredes netværk. Virksomheder, der ikke er medlem i Tønder Erhvervsråd, kan godt indstilles til erhvervsprisen, og alle virksomheder uanset størrelse eller branche kan indstilles.

I 2023 sponsoreres Erhvervsprisen’23 af Kreditbanken Tønder.

SMALLBusiness-prisen:

SMALLBusiness-prisen erstatter den tidligere Iværksætterpris, da vi udover iværksætterne, også vil hylde de virksomheder der har haft modet til at etablere virksomhed, eller har overtaget en virksomhed i Tønder Kommune og derfor har udmærket sig positivt indenfor vækst, grønomstilling eller bæredygtighed, mv.

Alle kan indstille virksomheder til prisen. Indstillingerne kan komme fra kunder, kolleager, samarbejdspartnere, eller andre i den nomineredes netværk. Virksomheder, der ikke er medlem i Tønder Erhvervsråd, kan godt indstilles til SMALLBusiness-prisen, og alle virksomheder uanset størrelse eller branche kan indstilles.

I 2023 bliver SMALLBusiness-prisen sponsoreret af sidste års vinder af Iværksætterprisen Rensehaj, samt Radio Globus og Toftlund Handels- og Håndværker forening.

Initiativprisen:

Årets Initiativpris gives til en virksomhed, organisation eller enkeltperson, som i det forgangne år har ydet et ekstraordinært initiativ, som forventeligt vil medføre en positiv udvikling for Tønder Kommune og/eller branding af Tønder Kommune. Prisens formål er at sætte fokus på de virksomheder, som har gjort en ekstraordinær indsats, dels i egen virksomhed og dels for lokalområdet.

Fra 2023 vil Initiativprisen være tematiseret og Tønder Erhvervsråd bestyrelse har besluttet at i år er temaet “Unge Talenter”:

Unge talenters indflydelse i vores virksomheder, foreninger og fremtidige arbejdskraft kan ikke undervurderes.  
Inden for vores virksomheder er de nøglepersoner til at sikre forandring og drivkraften bag innovation. I foreningslivet er de altafgørende for at foreningerne kan eksistere og forsat udvikle sig. I den teknologiske verden vil de være arkitekterne bag fremtidens løsninger, der gør vores virksomheder og samfund klar til fremtiden. Og som unge ledere bringer de en friskhed og en nyskabende vision, der kan være med til at inspirere hele organisationen.  

Derfor har vi en forpligtelse til at støtte og hylde disse unge talenter på deres rejse. De er nøglen til vores virksomheds fremtidige vækst og konkurrenceevne, og de bærer på en lys og lovende fremtid for vores erhvervsliv. Det er vores ansvar at styrke deres potentiale, give dem plads til at udfolde sig og skabe en omgivende kultur, der fremmer deres vækst og kreativitet.  
Desuden ønsker vi også at anerkende de virksomheder, enkeltpersoner eller foreninger, som gør noget ekstra over for deres unge talenter.

nyhed
Erhvervslivets Prisuddeling

Nyt netværk sætter skub i mindre virksomheder

I 2024 åbner Tønder Erhvervsråd nemlig dørene op for SMALLBusiness Netværk ’24, og fokus er blandt andet på salg,...Læs mere
nyhed
Erhvervslivets Prisuddeling

Stort grænseoverskridende projekt skal gavne arbejdskraften i Tønder

Projekt- og netværkspartnere ankom fra hele grænseregionen, da Tønder Erhvervsråd for nyligt var vært for opstartsmødet for et nyt,...Læs mere
2 uger siden
Erhvervslivets Prisuddeling

Vi stiller skarpt på uddannelse og arbejdskraft

Som noget nyt vil vi i 2024 i perioder skiftevis sætte fokus på vores indsatsområder, så der kan dannes...Læs mere

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.

Tilmeld nyhedsbrev