NyhedSkrevet: 9. februar 2023

Nyt kontorfællesskab i Toftlund

Lasse Frausig, der ejer den klassiske hjørneejendom i hjertet af Toftlund, vil gerne bidrage til at udvikle det lokale erhvervsliv.

Nyt kontorfællesskab i Toftlund

I stueetagen, der tidligere husede Nordea, er der plads til at en række små virksomheder kan få et fælles arbejdsmiljø og bidrage til at støtte hinanden med netværk og forretning.

Lasse Frausig fortæller:

Jeg har igennem et par år haft nogle ejendomme i Toftlund midte, primært boligudlejning. Men jeg har også det gamle Nordea banklokale på 300m2 kontor i starten af “gågaden”.

Præcis hvordan modellen skal være, er ikke så afgørende, jeg er parat til at gå langt. Jeg har længe gået med tanken om at indrette dette lokale til et kontorfællesskab hvor 6-8 ildsjæle hver især kunne drive deres måske nystartede virksomhed fra lokalerne og bruge hinanden til sparring og motivation. Det kunne let indrettes til et storrumskontor med tilhørende mødelokaler etc.

I Tønder Erhvervsråd arbejder vi hele tiden på at forbedre de små virksomheders vilkår. Det gør vi indenfor rammerne af det, vi kalder SMALLbusiness Tønder. Her tilbyder vi rådgivning, netværk, kapital og faciliteter. Dvs. det er ikke Tønder Erhvervsråd, der har ydelserne, men vi tilbyder det gennem vores mange gode rådgivningsvirksomheder, pengeinstitutter, lodsejere mv.

Selvom mange små selvstændige nok tænker, de kan arbejde hjemmefra og dermed spare en husleje, så skal man ikke underkende den værdi, det har, at arbejde sammen med andre, der har de samme udfordringer!

Lasse Frausig er 56 år og har haft en erhvervskarrigere med ledende poster i Danmark, Sverige og Polen. Han arbejder i dag med M&A for en større trykkerikoncern i DK, og er også partner og konsulent i en erhvervsvurderingsvirksomhed.

Vi anbefaler alle med interesse til at kontakte Lasse Frausig på tlf. 30 46 26 66 eller [email protected]

Har du spørgsmål?

Skriv eller ring til os.

Peter Engel-Andreasen

Peter Engel-Andreasen

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.

Tilmeld erhvervshus