NyhedSkrevet: 8. april 2021

Ny ungarbejder i Tønder Erhvervsråd

Tønder Erhvervsråd har fået en ny ungarbejder, der skal arbejde med portalen ungijob.dk.

Ny ungarbejder i Tønder Erhvervsråd

“Mit navn Nynne Kirsten-Borg. Jeg er 17 år gammel, og jeg er ansat som ungarbejder i Tønder Erhvervsråd frem til den 15. august 2021. Jeg skal arbejde med ungijob.dk portalen og være med til at markedsføre portalen overfor de unge. Ungijob.dk er et online mødested for virksomheder, og unge, der søger elevplads eller fritidsjob. Du kan se portalen her : www.ungjob.dk

Jeg går i 2. G på Tønder Gymnasium, og jeg er vant til at arbejde med forskellige platforme. Jeg søgte stillingen som ungarbejder, fordi jeg gerne vil være med til at øge kendskabet og viden om elevpladser og fritidsjobs overfor de unge og arbejde med at fortælle andre unge om fordelene ved portalen.

Jeg syntes, at det er rigtig fint at Tønder Erhvervsråd har valgt at ansætte en ungarbejder. Jeg kan måske bedre hjælpe med at få de unge til at være med på portalen, hvis de søger elevpladser eller fritidsjobs, og så véd jeg også hvordan vi surfer rundt på hjemmesider og SoMe, og hvordan vi nemt og hurtig søger informationer. Det kan jeg bruge i mit arbejde med kontakten til de unge.”

Erhvervskonsulent Amit Mozumdar oplyser, at vi er rigtig glade for at Nynne Kirsten-Borg nu går i gang med at arbejde med ungijob, og er en del af Tønder Erhvervsråd som ungarbejder. “Det har vi ikke prøvet før, men vi er overbevist om at det bliver en gevinst for alle parter at få en ung til at arbejde med at unge får kendskab og viden om mulighederne på ungijob portalen.” – Amit Mozumdar

Har du spørgsmål?

Skriv eller ring til os.

Amit Mozumdar

Amit Mozumdar

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.