NyhedSkrevet: 8. november 2021

Ny medarbejder i Tønder Erhvervsråd

Mød Rasmus, vores nye kommunikationskonsulent hos Tønder Erhvervsråd. Rasmus er 32 år, født og opvokset i Tønder, men har brugt de sidste knap 11 år i Aarhus på at studere og arbejde. Rasmus bor sammen med sin kæreste og 2 børn, hvoraf den ene kom til verden for kun 2 måneder siden.

Ny medarbejder i Tønder Erhvervsråd

Og netop børnene er en af grundene til, at Aarhus igen blev skiftet ud med Tønder – selv siger han:

Både min kæreste og jeg er herfra, så der har aldrig været nogen tvivl om, at vi på et tidspunkt ville vende næserne hjemad, men udslaget skete, da vi fik vores første barn, og det virkelig gik op for os, at livet på 4. sal, larm og trafik simpelthen ikke var dét, vi synes, han skulle vokse op i.

Derfor sagde begge deres job i Aarhus op og tog skridtet – uden at have jobs at flytte hjem til.

Det var da lidt nervepirrende ikke at vide, hvad vi kom hjem til, men selvom vi ikke havde jobs klar, så kunne vi alligevel hurtigt mærke, at det var den rigtige beslutning, og jeg fortryder bestemt ikke. Vi er glade for at være hjemme igen.

Hos Tønder Erhvervsråd kommer Rasmus til at være en del af vores kommunikationsteam, og hvis du spørger ham om, hvad han ser frem til, fortæller han:

Først og fremmest er jeg glad for at blive udfordret, og det er jeg allerede godt i gang med. Der er mange ting, man skal sættes ind i og mange spændende opgaver, der skal holdes styr på. Derudover synes jeg også, at Tønder Erhvervsråd har en rigtig vigtig mission og rolle i lokalsamfundet, og jeg sætter pris på, at man kan se vigtigheden af det arbejder, man laver – jeg glæder mig til at møde virksomhederne og finde ud af, hvordan jeg bedst kan være med til at hjælpe dem med udvikling og vækst.

Har du spørgsmål?

Skriv eller ring til os.

Rasmus Sønnichsen

Rasmus Sønnichsen

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.