NyhedSkrevet: 16. november 2022

Nu er der hjælp lige dér, hvor din sko trykker

Som iværksætter eller ung virksomhed har du mulighed for både at få tilknyttet en ekspert og en lokal vækstguide, som hjælper dig med de udfordringer, der står i vejen for din vækst

Nu er der hjælp lige dér, hvor din sko trykker

Tænker du nogle gange: ”Gid der var en ekspert i online markedsføring, som kom ind og hjalp mig i gang”? eller ”bare jeg havde råd til at få et klogt hoved, som lærte os, hvordan vi optimerer vores salg eller fremskaffer kapital”?

Nu er hjælpen der!

Er du iværksætter eller ung virksomhed – etableret efter 2016 – kan du nemlig få en plads på forløbet NextStep.

Erhvervskonsulent, Amit Mozumdar, har allerede hjulpet flere lokale virksomheder gennem et NextStep forløb, og han fortæller:

Det er nemt og enkelt at arbejde med. Man udarbejder en kort ansøgning, som skal godkendes af Iværksætter Danmark (IVDK). Herefter udarbejder man en annonce med hvilke kompetencer, man gerne vil opnå. Der skal gives 3 tilbud fra leverandører/rådgivere, hvorefter man vælger et tilbud og gennemfører kompetenceudviklingen. Det er et forløb, som ikke kræver større analyser og beskrivelser, men hvor fokus er på kompetenceudvikling og hjælp til virksomheden.

Til dig med ambitioner

NextStep er for dig, som har ambitioner om vækst. Bliver du tildelt en plads, får du op til 27.000. kr. i tilskud til indkøb af kompetenceudvikling lige nøjagtig dér, hvor du skal bruge det.

Men ikke nok med det. Fra dit lokale erhvervskontor får du tilknyttet en Vækstguide, som kvit og frit investerer en række timer i din virksomhed. Gennem sparring får du afklaret, hvor det er det rette sted at sætte ind, ligesom Vækstguiden er en nær sparringspartner på hele din forretningsudvikling.

Amit Mozumdar fortæller yderligere:

I NextStep forløbet får man tildelt en vækstguide, hvor man får 1:1 sparring omkring processen. Sammen opstiller man mål, udarbejder de fornødne beskrivelser og udvikler en handlingsplan. Vækstguiden har fokus på processen fra start til mål og sikrer at terminer overholdes. Virksomheden har gennem hele forløbet et holdepunkt og en sparringspartner i forhold til de mål virksomheden gerne vil opnå.

Hjælp er business

Amit Mozumdar opfordrer da også de lokale iværksættere og unge virksomheder til at gribe ud efter NextStep.

Virksomheden kan selv søge om at få tildelt et forløb gennem IVDKs hjemmeside: https://www.ivdk.dk/nextstep/info. Vi stiller skarpt på din forretning og dit behov for kompetenceudvikling.

Om NextStep-forløb

Et NextStep-forløb er for iværksættere og virksomheder med vækstambitioner etableret efter 2016. Her får du gratis 1:1 sparring fra dit lokale erhvervskontor og derudover tilskud til indkøb af privat rådgivning til udvikling af jeres kompetencer. Du kan købe rådgivning for op til 36.000 kr. og med en egenbetaling på 25%. (~dvs. 27.000 kr i tilskud). Du har adgang til tilbuddet gennem dit lokale erhvervskontor og Erhvervshus Sydjylland. Tilbuddet er søsat af Iværksætterdanmark og støttet Den Europæiske Socialfond og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Læs mere om NextStep og tilmeld dig her.

Læs om lokale KidzByC, der er i gang med et NextStep forløb her.

Har du spørgsmål?

Skriv eller ring til os.

Amit Mozumdar

Amit Mozumdar

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.