NyhedOpdateret: 26. oktober 2022

NextStep forløb giver pote for lokal virksomhed

Børnetøjsbutikken KidzbyC i Tønder, som har alt i børnetøj, udstyr og accessories til børn, er i gang med et NextStep-iværksætter forløb. Her er de er kommet rigtig godt i gang med forløbet og med at øge online salget.

NextStep forløb giver pote for lokal virksomhed

NextStep er et forløb, hvor man får gratis 1:1 sparring og får tilskud til privat rådgivning omkring kompetenceudvikling på f.eks. online salg, digitalisering eller forretningsudvikling. Forløbet løber i ca. 6 måneder.

KIDZbyC sælger tøj til børn i alderen 0 til ca. 14 år men ikke nok med det, så forhandler butikken også babylegetøj og småt babyudstyr.

Alle brands man finder hos KIDZbyC er danske designs. Der er et stort udvalg af økologiske varer – og udvalget i butikken dækker både basisvarer, uld, hverdagstøj og skal man til fest, kan man også finde et lækkert outfit til det – altid tilpasset sæsonen.

I slutningen af 2020 besluttede Charlotte Boldt, indehaveren af butikken, at nu var tiden kommet, hvor den fysiske butik skulle suppleres med en webshop. Dette giver muligheden for, at KIDZbyC kan komme ud til endnu flere kunder og samtidigt, at kunderne kan shoppe i fred og ro derhjemme.

Sparring og rådgivning som kompetenceudvikling

NextStep forløbet giver mulighed for at få tilknyttet en privat rådgiver inden for et fastlagt ansøgt beløb, som kan hjælpe Charlotte Boldt med at få identificeret de områder inden for online webshoppen, som kan styrke markedsføringen og dermed omsætningen i butikken. Det blev med fokus på gennemførelse af kompetenceudvikling via 6 workshops inden for områderne:

  • Webshop optimering – layout/kundevenlighed
  • SoMe – Instagram/Facebook
  • E-mail marketing

Charlotte Boldt fortæller:

Kompetenceudviklingen på workshoppene er i fuld gang, og det er super interessant og lærerigt at få en dyberegående konkret indsigt i, hvordan jeg kan optimere marketingskronerne på en meget mere effektiv måde.

Erhvervskonsulent Amit Mozumdar, Tønder Erhvervsråd, som er vækstguide på NextStepforløb har kun roser til overs for forløbet, og den gejst som Charlotte Boldt lægger for dagen. Charlotte har udarbejdet en ansøgning – arbejdet med en annonce som blev sendt i udbud til 3 leverandører og valgt leverandør og er nu i fuld gang med ny og dyberegående viden for at vækste i webshoppen.

Charlotte er lidt af en rollemodel i arbejdet, og som hun siger:

Det er fortsat “work in progress” som kræver træning og hjemmearbejde. Den chance har jeg taget til mig gennem Iværksætter Danmark og Tønder Erhvervsråd, som har været gode sparringspartnere.

Vil du høre mere om NextStep, og hvordan det kan hjælpe din virksomhed, så kontakt erhvervskonsulent, Amit Mozumdar, her.

Besøg KidzByC her.

Har du spørgsmål?

Skriv eller ring til os.

Amit Mozumdar

Amit Mozumdar

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.