NyhedSkrevet: 18. maj 2022

Morgenmøde i Erhverv Syd netværket om projekt Zeppelin. Det nye fyrtårn i Tønder

Oplevelses- og formidlingscenter Zeppelin

Morgenmøde i Erhverv Syd netværket om projekt Zeppelin. Det nye fyrtårn i Tønder

Der blev afholdt et spændende møde i Erhverv Syd med rundvisning og foredrag af projektleder Jacob Funder, Zeppelin  som foregik i flyhangaren  i Tønder.

Man påregner at åbne oplevelses- og formidlingscenter Zeppelin i 2028 med ny bygning og formidling om de store zeppelinere, verdenshistorien på basen og den banebrydende teknologiske udvikling og fredelig sameksistens.

Tænk engang at Power to X. Power-to-X (PtX) defineres som processen, hvor grøn elektricitet omdannes til brint, eller andre PtX-produkter baseret på brint. Det gjorde man rent faktisk allerede i et vist omfang for 102 år siden i forbindelse med bygning af Zeppeliner i Tønder.

Jacob Funder dykkede ned i historien og fortalte spændende beretninger om Zeppelinernes storhedstid og fald med Hindenburg som flammernes bytte. Deltagerne fik en rundvisning i flyhangaren og infostanden, hvor man kunne se tegningerne af det nye oplevelsescenter og var imponeret over projektets omfang.

Er du interesseret i at deltage i Erhverv Syd netværket? Kontakt Amit nedenfor eller læs mere om netværket her: Erhverv Syd netværk

Har du spørgsmål?

Skriv eller ring til os.

Amit Mozumdar

Amit Mozumdar

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.