Messepakker forår 2023

Messepakker forår 2023

Karriere- og uddannelsesmesser – Arbejdskraft til virksomheder

TØNDER ERHVERVSRÅD REPRÆSENTERER DIN VIRKSOMHED PÅ MESSERNE

Har du brug for studerende i praktikperiode, studiejobs og projekter? Har du ledige stillinger og dermed ansættelsesmuligheder for højt uddannet arbejdskraft?

Vi deltager på en række karrierer- og uddannelsesmesser for jer som virksomheder i foråret 2023. Vi møder de studerende på de store messer og får en god snak med alle, der besøger vores stand. Vi taler om praktikpladser, studiejobs, projekter og karriere- og ansættelsesmulighederne i de virksomheder, vi repræsenterer på standen. Erfaringer fra tidligere år viser, at der er stor interessere fra de studerende for virksomhederne i vores område, og mange tilkendegiver, at man efterfølgende vil kontakte respektive virksomheder.

Som virksomhed får man ved valg af messepakken:

  • Adgang til karriere- og uddannelses dagene i foråret 2023, hvor karriere messen i Aalborg er den største messe og afholdes den 22. marts
  • Tønder Erhvervsråd repræsentere din virksomhed. Du behøves ikke at sætte ressourcer af til deltagelse. Det klarer vi.
  • Vi kommer i kontakt med rigtige mange af studerende på messerne i foråret 2023.
  • Vi markedsfører de deltagende virksomheder i vores nyhedsbreve, hjemmeside og SoMe.
  • Du får en messevæg på 3×3 meter med info om din virksomhed og roll-up, som vi anvender til de mindre messer. (Kræver valg af stor pakke)

Du vælger enten den store pakke eller mellem-pakken. Se messepakker forår 2023, hvor også priser fremgår. Messepakke (Tryk her)

For tilmelding udfyld dette skema eller skriv en mail til Amit på mail: [email protected]

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.