Jysk Fynske Medier

Jysk Fynske Medier

Velkommen til Jysk Fynske Medier

Med vores mediekoncern vil vi fastholde og udvikle de regionale og lokale mediers afgørende rolle for demokrati og sammenhængskraft i lokalområderne. Det er vores mission. Og det, der driver os hver eneste dag.

Vi lever for at formidle, og som Danmarks største lokale og regionale mediekoncern værner vi særligt om det, der er tæt på. Vi står bag 15 dagblade, 63 ugeaviser, 5 radiostationer, en landsdækkende tale-radio og en lang række nyhedssites og andre digitale brands. Og vi har virksomheder af den slags, der skaber kommunikation mellem mennesker. Trykkerier og trykformidlere, app-udviklere, et podcast univers, et kommunikationsbureau og distributionsfirmaer, der leverer aviser og pakker til alle adresser 365 dage om året.

På alle platforme informerer og inspirerer vi hver eneste dag med vores historier fra der, hvor livet leves. Vi dækker et område med ca. 2,1 mio. indbyggere. Vi har 604.000 ugentlige læsere på vore dagblade. Samtidig når vores ugeaviser ud til 928.000 ugentlige læsere. Vores kommercielle radiostationer høres af 698.000 lyttere på en uge, vores nationale Radio4 har 282.000 ugentlige lyttere, og vores digitale medier har mere end 1,373 millioner ugentlige brugere.

Og sådan kunne vi blive ved med at præsentere det ene imponerende tal efter det andet. Men det er stadig bare tal. Bagved finder du en levende organisation med over 1700 engagerede medarbejdere. Mennesker, der hver dag lægger al deres energi, viden og kunnen i at informere, inspirere, kommunikere og underholde.

Velkommen til Jysk Fynske Medier.

Jysk Fynske Medier

Bugattivej 8, 7100 Vejle

  • Adresse

    Bugattivej 8, 7100 Vejle
  • CVR

    36503335

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.