Henningsen BYG ApS

Henningsen BYG ApS

Velkommen til Henningsen BYG ApS

Henningsen BYG er en mindre tømrervirksomhed, som udfører alle former for tømrer- og snedker opgaver. Vi har eget snedkerværksted i Toftlund, hvor vi laver gode anvendelige løsninger til alle, der ønsker at gøre brug af vores services – og vi kører gerne efter de rigtige opgaver.

Styr på sagerne
Som firma gør vi en dyd ud af at have orden i sagerne. Priser og aftaler er til for at blive overholdt, og vi holder vores kunder løbende orienteret gennem hele forløbet. På samme tid er vi dog også fleksible, hvis du hen ad vejen får andre idéer eller ændrer mening til, hvad der skal laves. Vi ligger i Toftlund, men kører i området fra Tønder op til Kolding for at udføre opgaver.

Ryttervænget 41, 6520 Toftlund

  • Adresse

    Ryttervænget 41, 6520 Toftlund
  • CVR

    36079517
nyhed
Bæredygtig forretningsudviklingshjulet® C-Value®

Bæredygtig forretningsudvikling, Sustainability Waste

I gennem mange år har organisationerne arbejdet med at effektivisere. Få mere ud af den samme indsats. Arbejde smartere,...Læs mere
nyhed
Henningsen BYG ApS

[Pressemeddelelse] – Ny partner i ARKKON

ARKKON arkitekter udvider ejerkredsen med en ny partner.Læs mere
nyhed
Henningsen BYG ApS

Samarbejde om produktion af videoer til eRural-projektet

Tønder Erhvervsråd og Vores Marsk samarbejder med flere lokale partnere om Interreg-projektet eRural, hvor 15 videoer om e-bio-business skal...Læs mere

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.

Tilmeld nyhedsbrev