Ejendomsmæglerfirmaet Rømø-Skærbæk v/Frank Lauritzen

Ejendomsmæglerfirmaet Rømø-Skærbæk v/Frank Lauritzen

Velkommen til Ejendomsmæglerfirmaet Rømø-Skærbæk v/Frank Lauritzen

I Skærbæk centrum finder du ejendomsmæglerforretningen i hovedgaden. På Rømø finder du vores udstillingsmontre ved Radio Graff Rømø, samt Rømø Holidays/Sol og Strand og på Enjoy Golf Resort Rømø.
Du vil få en personlig betjening af mig, som ejendomsmægler, hver gang du ringer.
Jeg har 19 års erfaring med salg af sommerhuse på Rømø og Arrild samt udlejning på Rømø, ligeledes med salg af parcelhuse/ejendomme i Skærbæk.
Jeg er 100% selvstændig (ikke ejet af nogen kæde eller bank), er universitetsuddannet indenfor økonomi, uddannet bogholder på Rømø og efterfølgende uddannet Ejendomsmægler på Rømø, hvorfor jeg har den bedste forudsætning for at rådgive dig omkring et køb og salg af ejendom på Rømø.
Jeg tilbyder stadig “Solgt eller Gratis” – din garanti for, at du ikke skal betale for mit arbejde og annoncering, medmindre “jeg leverer varen”.
Da jeg er født og opvokset i Skærbæk, beliggende tæt ved Rømø, kender jeg egnen godt – både som ejendomsmægler og privat.

Ejendomsmæglerfirmaet Rømø-Skærbæk v/Frank Lauritzen

Storegade 37, 6780 Skærbæk

  • Adresse

    Storegade 37, 6780 Skærbæk
  • CVR

    29636222

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.