Det Gamle Apotek A/S

Det Gamle Apotek A/S

Velkommen til Det Gamle Apotek

EVENTYRET STARTER I DET GAMLE APOTEK

Det ville være passende at starte fortællingen om Det Gamle Apotek med et “der var engang”, for sådan starter ethvert eventyr. Denne historie startede endda som et juleeventyr.

Vi skal tilbage til 1989, som er året, hvor Erik Tygesen grundlagde Det Gamle Apotek. Fundamentet var hans passion for gamle bygninger og møbler, som blev kombineret med hans forkærlighed for jul og nostalgi. Disse eventyrlige elementer dannede rammen om idéen til en anderledes butik, der skulle være en oplevelse i sig selv at besøge. Det var drømmen dengang, og det er sådan den oprindelige butik stadig står i dag. Butikken ligger på torvet i Tønder, og året rundt er den et samlingssted for den magi og nostalgi, der ofte forbindes med vores højtider og mærkedage.

Det startede med julen, og det er også den der stadig fylder allermest. I dag kan du dog også finde alverdens brugskunst og boligtilbehør, få inspiration til gaveidéer og lade din kreativitet få frit løb med vores mange DIY- og hobbyartikler. Det kan føles som et rent slaraffenland, når du kommer ind og ser de 1200 kvm. fordelt på 46 rum, der udsmykket og dekoreret fra top til tå i alverdens farver, glitter og lys.

Velkommen til Det Gamle Apotek!

Hydrovej 5, 6270 Tønder

  • Adresse

    Hydrovej 5, 6270 Tønder
  • CVR

    36706333
nyhed
Bæredygtig forretningsudviklingshjulet® C-Value®

Bæredygtig forretningsudvikling, Sustainability Waste

I gennem mange år har organisationerne arbejdet med at effektivisere. Få mere ud af den samme indsats. Arbejde smartere,...Læs mere
nyhed
Det Gamle Apotek A/S

[Pressemeddelelse] – Ny partner i ARKKON

ARKKON arkitekter udvider ejerkredsen med en ny partner.Læs mere
nyhed
Det Gamle Apotek A/S

Samarbejde om produktion af videoer til eRural-projektet

Tønder Erhvervsråd og Vores Marsk samarbejder med flere lokale partnere om Interreg-projektet eRural, hvor 15 videoer om e-bio-business skal...Læs mere

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.

Tilmeld nyhedsbrev