NyhedSkrevet: 20. januar 2021

Se de lokale nominerede: De er med i opløbet til Sydjyllands bedste pizza

Endnu en gang leder Opdag Danmark efter Sydjyllands bedste pizzasted. I år er tre lokale pizzeriaer blevet nomineret.

Se de lokale nominerede: De er med i opløbet til Sydjyllands bedste pizza

Tønder: Ristorante Pavarotti, Skærbæk Pizza og Kebabhouse og Toftlund Pizza & Kebab House. Udover at værne om en god pizza, så har de tre steder også noget andet tilfælles. De er nemlig alle blandt de nominerede til Sydjyllands bedste pizzasted.

Det er onlineportalen Opdag Danmark, der endnu en gang står bag konkurrencen. I år er 50 nominerede med i opløbet til Sydjyllands bedste pizzasted. Alle kan være med til at bestemme udfaldet, da afgørelsen sker via sms-stemmer.

Thomas Micoletti ejer Ristorante Pavarotti i Tønder, der altså af en af de tre nominerede i Tønder kommune.

Svært at konkurrere med de store byer
I skrivende stund ligger Billund Pizza & Steak House på en klar førsteplads med over 1700 stemmer, og Thomas Micoletti er godt klar over, at det kan være svært at hive sejren hjem for restauranter i de små byer.

“Der er masser af gæster, der godt kan lide vores mad, så jeg synes, der er kommet mange stemmer allerede, men jeg vil gerne have flere, hvis folk kan lide vores mad. Men vi er jo en lille by, så det er jo en del sværere for os at få så mange stemmer, end det er for dem i de større byer, siger Thomas Micoletti.”

Konkurrencen løber indtil den 28. januar klokken 12.

Læs hele artiklen her

Tilmeld dig erhvervsnews

Få vores aktuelle tilbud, informationer og erhvervsrelaterede nyheder fra dit lokale erhvervsliv, når du tilmelder dig ERHVERVSNEWS.